pondelok 6. septembra 2010

Ďalšia novinka na blogu: každý diel ČSMT si celý môžte pozrieť jednoducho aj u nás

Mnohí z vás sa dožadujú online zhliadnutia celých epizód Česko Slovensko má talent. Televízia Joj ich pre všetkých nahráva na svoje stránky a vďaka tomu si môžte každú epizódu pozrieť veľmi rýchlo aj u nás. Stačí si kliknúť na odkaz Epizódy ČSMT.

Mnohí z vás sa dožadujú online zhliadnutia celých epizód Česko Slovensko má talent. Televízia Joj ich pre všetkých nahráva na svoje stránky a vďaka tomu si môžte každú epizódu pozrieť veľmi rýchlo aj u nás.


Niekoľko nových funkcií ste si už u nás vyskúšali, avšak stále vylepšujeme náš web hlavne v rýchlejšom prístupe k tomu, čo hľadáte. Najnovšie sme pre vás pridali možnosť jednoduchého nájdenia si nielen najaktuálnejších informácií ku každej epizóde Česko Slovensko má talent, spolu so súhrnom súťažiacich a ich vystúpení, ale aj prístup k online zhliadnutiu celej epizódy jediným kliknutím na ikonku "Pozrieť si epizódu".


Všetky tieto možnosti nájdete pod jedným odkazom Epizódy ČSMT navrchu v pravom paneli.


Tešíme sa z každej vašej návštevy a preto naďalej pokračujeme vo vylepšovaní webu, aby ste sa u nás cítili čo najkomfortnejšie. Prajeme veľa zábavy s Česko Slovensko má talent a naším webom :)


Pozrite si aj najprehľadnejší zoznam všetkých súťažiacich a ich vystúpení z každej epizódy. Prehľadne ich nájdete roztriedených v sekciách Divadlá a neskôr Veľký tresk, Semifinále a Finálové časti (opäť v pravom paneli navrchu).
2. epizóda (5. 9.)
1. epizóda (29. 8.)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára