sobota 4. septembra 2010

Soutěžící ČSMT: 1. epizoda (29. 8.)

Jako jediný vám přinášíme všech soutěžících v první epizodě Česko Slovensko má talent v jednom článku se všemi videi. Prohlédněte si všechny vystoupení z prvního dílu ČSMT ze 29. srpna neboli augusta.

U nás najdete všech soutěžících z dané epizody na jednom místě. Stačí jen kliknout na nadpis a zobrazí se vám popis k vystoupení se samotným záznamem. Soutěžícího zavřete kliknutím na tlačítko "schovat soutěžícího". Od dalšího dílu kromě tohoto seznamu přibude ke každému dílu i článek s TOP soutěžícími podle ohlasů publika a na internetu.


Věříme, že se vám náš nový systém bude líbit a usnadní vám orientaci mezi soutěžícími :) Příjemnou zábavu.


Zpěvačka Tereza Anna Mašková, aneb nová Susan Boyle?

Hned na úvod pořadu měla možnost tato teprve 13létá Tereza okouzlit a upoutat. Skromně přišla na scénu, chtěla mít vše rychle odbité. Z jejích úst vyznělo několik tónů a bylo jasno, je tu hvězda! Nadšená porota řekla 3x ANO.

Otakar Křížek alias "Šílený Ota"

I tento člověk nás nenechal se ničím rozptýlit a skočil rovnou na dřevotřískovou zeď. Moderátoři ještě před výkonem nevědomky slíbili, že to po něm zopakují číslo. Na skok budou ještě dlouho vzpomínat. Ačkoliv to diváky pobavilo, hvězdná porota řekla NE.

Zpěvačka Judita Stejskalová, aneb "Jak je to daleko z Dalečína"

Vtipná žena z Dalečína, které je 10 km od Bystřice nad Pernštejnem sice slibovala, že tanec má v krvi, ale moc toho nepředvedla. Ale aspoň jsme se pobavili při vyzvídání Jana Krause kolik km od kud kam to je z Dalečína :)

Cvičitelka Lucie Smolíková a pes Angel

26letá Lucie z Prahy předvedla výborný DOG-DANCING se svým pejskem Anglem. Porota i diváci v divadle byli uchváceni, Lucie si postup právem zasloužila.

Bubeníci Neopercussio

Parta 4 bubeníků také přišla ukázat svůj talent na bubnování. Uspěli u celého divadla taktéž i u poroty, postup byl zasloužený.

Krasojezdkyně Nikol Frýbortová

16letá krasojezdkyně na svém kole doslova dostala všechny, nejen porota, ale i diváky určitě mrazilo v zádech. Dech beroucí výkon podkreslila velmi dobře zvolená písnička. Už se těšíme na další kolo.

Taneční skupina BDS Academy

Taneční skupina BDS také postoupila dál i přes svůj zrovna nepovedený začátek, v divadle to poté vřelo. Ti kluci mají talent.

Skupina Metal Kids - hraje celá rodina

Rodinka Metal Kids předvedla baby-metal, jak podotkl Jan Kraus ,,Kde byl baby-metal dokud se neobjevila tato rodina?“, uvidíme kam se probojují.

Kouzelník Dušan a jeho snoubenka

Kouzelník se snažil zapůsobit trikem s useknutou hlavou, i když kouzlo vypadalo zajímavě, na postup nestačilo.

"Tanečník" Ľubomír Batolen

Zřejmě velmi sebevědomý Lubomír toho moc nepředvedl, spíš naopak pěkně se ztrapnil, takže po chvíli zazněly všechny X-ka.

Zpěvačka Nikola Dunková

Cikánská zpěvačka Nikola se zajímavým hlasem také neobstála před hvězdnou porotou. Musí trénovat a trénovat, za rok to třeba vyjde.

Pan JOO a jeho šelmy

I majitel národního JOO cirkusu se přišel podívat se svými šelmami na casting, spíš než o povedeném číslu se dá říct, že je nepovedené. Šelmy moc neposlouchali, ani se velmi z vystoupení netěšili.

Česká Madonna Zdeňka Roháčková

Už, už to vypadalo na další hvězdu, ovšem učitelka Zdeňka velmi zklamala, určitě musíme souhlasit s Luckou Bílou ,,Tohle si Madonna opravdu nezaslouží. Či?“

Slepí rapeři Henrich a Norbert – NH6

Příběh Henricha a Norberta je opravdu silný, i věční kritici hip-hopu a rapu museli uznat, že když se rapuje o pravdě, stojí to zato. Už se moc těšíme na další vystoupení.

Jakub Ressler "Billy Elliot" = velký talent

O další skvělé vystoupení se postaral 13letý Jakub, svým tancem zaujal úplně všechny, takový talent se nerodní opravdu každý den.

Zpěvačka Marie Stejskalová - vystoupení blízko poroty

Paní Marie, která evidentně přehlédla podium a šlo přímo k porotě, toho moc nepředvedla. Zřejmě nervozita zvítězila nad talentem, nebo ne?

Exotická Zuzana "mliečná čokoláda" Gamboová

Exotická kráska Zuzana z Brna nenechala nikým klidným, svým zpěvem se zalíbila nejen Jarovi Slávikovi, ale celému Mahenovu divadlu a určitě i divákům.

Krvavý iluzonista Aleš "Sekáč" Rozsýval

Největší diskuzi rozpoutal tento soutěžící – krvavý sekáč. I když nepostoupil, pořád má šanci, že dostane divokou kartu od někoho z poroty. Nechme se překvapit.



Čítajte aj: Kontroverzný "sekáč" dostane druhú šancu! Bílá už svoje rozhodnutie ľutovať nemusí

"Rychlojedlík" Jaroslav Němec

Jaroslav měl zřejmě velký hlad, ale tím, že snědl některé kombinace jídel si nikoho nezískal. Tohle je talent spíš do rekordů.

"Zpěvačka" Jana Wichová

Zacpěte si uši, toto není pro slabé povahy, snad už si Jana bude zpívat jen před spaním, nebo v sobě objeví jiný skrytý talent.

Jessica "Netopýří Žena" Bieske

Jessica je sice dobrý netopýr, ale to zřejmě prezentovat v Las Pegas nejde, tak snad někdy jindy.

Taneční skupina TDI TAP Dance

Tato taneční skupina tančící na hudbu skotských tanců byla opravdu dobrá, postup byl na místě.

Zpěvačky Katarína a Zuzana Winklerové

První díl uzavřely sestry Winklerové, jejichž úžasný hlas je doslova neuvěřitelný, budeme dál držet palce.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára