pondelok 6. septembra 2010

Súťažiaci ČSMT: 2. epizóda (5. 9.)

Všetci súťažiaci v druhom pokračovaní najväčšej talentovej šou Česko Slovensko má talent opäť v jednom článku, na jednom mieste prehľadne pod sebou. Pozrite si všetky vystúpenia 2. epizódy Česko Slovensko má talent.

Všetci súťažiaci v druhom pokračovaní najväčšej talentovej šou Česko Slovensko má talent opäť v jednom článku, na jednom mieste prehľadne pod sebou. Tých najväčších favoritov si môžete pozrieť hneď týmto odstavcom kliknutím na nadpis "Najväčší favoriti 2. epizódy Česko Slovensko má talent".


Najväčší favoriti 2. epizódy ČSMT

Prajeme dobrú zábavu so súťažiacimi Česko Slovensko má talent a jej druhým pokračovaním :)


The Pastels - tancujúce pastelky

Chceli urobiť čo najlepší dojem a to sa im rozhodne podarilo. Rôznorodé "Pastelky", ktoré začali pri svojom prvom vystúpení od základu - čiernou a bielou - odpálili druhý diel Česko Slovensko má talent, ako sa patrí.

Marcel Šerý - prah bolesti?

Ťahať auto ostňami okolo krku, či si ľahať na veľké klince a nechať na sebe rozbiť kváder, to nedokáže hocikto. Porota však tento druh umenia za talentovaný nepovažovala.

Yasmine Rowin - silno brušná tanečnica

Už pri prvom pohľade na Yasmine bolo jasné, prečo predvádzala brušný tanec. Jej exkluzívne prevedenie tohto orientálneho tanca však porotu neohúrilo, Yasmina tak môže naďalej tancovať len doma pre svojho kocúra.

Jozef Pátrovič - "operná" arogancia

Bez úcty a slušnosti sa ťažko dá postúpiť. Podľa Jara sú takýto ľudia možno správcami odpadu na dedine, ale rozhodne nepatria do šou, na čom sa zhodli všetci.


Čítajte aj: Kontroverzný súťažiaci ČSMT sa predvádzal aj v Talentmanii! Nova naňho láka divákov

Patrik Žiga - budúca hviezda so saxofónom

Ako poznamenal Pyco, priamo z amerického klipu vystrihnuté bolo vystúpenie Patrika so saxofónom. Jeho fanúšikom sa okamžite stala Lucka a podľa Jara môže šou skončiť, lebo talent je nájdený. Nie je však jediný a bude sa musieť o dobrý výsledok v súťaži takisto "pobiť". Samozrejme zbraňou mu bude jeho talent.

Brejk Denz Bradrz - šialení tanečníci

Zo Žatca prišla uletená dvojica breakdancerových tanečníkov, ktorí však tento štýl poňali po svojom, parodicky. Porotu si chceli získať ešte pred vystúpením, sľúbili im totiž v prípade ich postupu pravý "brejkdensácky salám" :) Pobavená porota ich aj bez tohto prísľubu posunula ďalej. Jaro ich chce vidieť v Las Vegas a Lucka ich miluje.

Nicol Maxová - Má knižko "sebareflexe", kde ja tě mám?

Žiadny talent, ale prehnaná sebadôvera bez sebareflexie, taký bol výkon tejto nespeváčky, s ktorou sa pravdepodobne už nikdy nestretneme.

Rudi Linner - hudobník so záhradnou hadicou

Lievik, záhradná hadica a niečo do čoho sa dá fúkať. To stačilo jedinečnému hráčovi na vlastný hudobný nástroj, aby predviedol svoje vystúpenie. Jan tento spôsob vyskladania si hudobného nástroja označil za ideálne riešenie vybavenia filharmónie v čase riešenia. Na svoj nástroj vraj prišiel pri stáčaní vína. Získal 3x áno a uvidíme ho vo Veľkom tresku.

Eva Slaná, Lucie Klasek - husľové virtuózky

Úžasnú šou predviedli dve sexi dámy, ktoré sa svojim jedinečným vystupovaním aj živia. Aby Jana uistili, že nehrali z playbacku, zahrali mu bez podkladu motívy írskych tancov. Ohúrili všetkých a za standing ovation postúpili ďalej. Vyslúžili si jedinú kritiku, mali by popracovať na "vyzliekaní" šiat. Akosi ich ubudlo počas vystúpenia málo :)

Marika Koňařová - piesočná animácia

Marika predviedla talent známy už zo zahraničia, avšak u nás prakticky nepoznaného. Z piesku nám poskladala krásny príbeh a ďalší bude mať možnosť vykresliť už v najbližšom kole. Marika zároveň výrazne prispela k rôznorodosti talentov v Česko Slovensko má talent.

Sestry Matiové - postúpiť mohla len jedna

Ďalšie sestry sa rozhodli pokúsiť sa o postup v súťaži, no úspech sestier Winklerových nenapodobnili. Šancu však dostala staršia z nich Paulína, ktorá bola podľa Jara a Jana lepšie ako Jitka. Jan dal sestrám na výber. Buď dostane šancu Paulína alebo ako sestry nepostúpia. Jitku veľmi mrzel neúspech, no sestre šancu ísť v súťaži ďalej nepokazila. Paulína so svojim sólo vystúpením postúpila, aj keď so slzami v očiach.

Daniel Borak - najlepší step na svete

16 ročná práca na svojom stepe rozjasala davy v hľadisku. Excelentný, ale veľmi skromný Daniel zo Švajčiarska ukázal, ako vyzerá najlepší step na svete. Aj keď skromne, ale pochválil si víťazstvami na majstrovstvách sveta, avšak dodal, že umenie sa nedá merať, čím vyzdvihol ostatných súťažiacich. Daniel rozhodne musel postúpiť, Jan Kraus sa vyjadril, že je to "požitek se dívat".

Petr Ficek - nenapodobiteľný tanečník

"Nikto ma nedokázal napodobniť." S týmito slovami odchádzal Petr od moderátorov k porote a keď sa roztancoval, lepšie povedané roztočil, sám Jakub s Pycom si odskúšali, že hovoril pravdu :) Neustále točiaci sa "diskopříběh" však na postup nestačil. Ešte pred odchodom Petr prezradil, že unikátnu tanečnú kreáciu "odkukal" od jednej Poľky na diskotéke.

Naděžda Krupská alias Halina Pawlowská

Naděžda len prišla zo Znojma pred porotu a už si šla do zákulisia "zblajznúť" koláč :) V skutočnosti sa z krásnych šiat šla preobliecť za Halinu a všetkým predviedla pár hlášok akoby od samotnej Pawlowskej. Postup je jasný, imitátorku uvidíme aj nabudúce.

Dagmar Poláčková - husi a pes

Žiadna drezúra, ale milé pásenie husí psom :) Husi sa neplánovane vybrali aj k porote, psík ich však dokázal ustrážiť. Po vystúpení dostal za úlohu zahnať ich späť na pódium, husičky však mali so sebou moderátori, ktorí ich chceli "na tajňáša" doniesť na javisko. Pycovi sa jedna z nich odmenila darčekom na košeli :) Dagmar postúpila, tešíme sa na zverinec vo Veľkom tresku.

Spirit Cheer Team - nešťastný pád na pódiu!

Jakub pri vystúpení cheerleaderiek určite nie naschvál videl pod sukne a skúšal si z úcty pred nimi zakrývať oči, no nikdy to nestihol :) Výborné vystúpenie však prerušil hrôzostrašný pád jednej z roztlieskavačiek, našťastie bez vážnych následkov. Dievčatá spolu s jedným mužským členom postúpili, Jan však ubezpečil, že nielen kvôli pádu, ale aj preto, že by nikdy nepovedal čo roztlieskavačky dokážu.

Libor Michna - slabý Michael Jackson

Jeho vystúpenie nebolo zlé, ale ani nenadchlo. Jan Kraus to zhodnotil trefne, videl už lepších tanečníkov Michaela Jacksona.

Dominika Hašková - postup aj bez otca

Napriek tomu, že je dcérou slávneho hokejového brankára Dominika Haška, svoj postup si vybojovala sama. Lucka ju zhodnotila ako "báječnú" speváčku, Jan uznal, že má výborný hlas. Jaro sa Dominikou rozprával ako so speváčkou, nie súťažiacou, čím jej vyjadril veľký kompliment a uznanie, že talent má.

Lianka Oláhová - dievčatko, ktoré si získalo všetkých

Lianka sa nebojácne a s odvahou postavila pred divákov a porotu a predviedla úžasné vystúpenie spolu so svojim otcom. Cigánskymi piesňami si získala srdcia všetkých, uvidíme ju aj nabudúce.


Čítajte aj: Silné životní příběhy. I to je součástí Česko Slovensko má talent

Kristína Kucmerková - za tanec 2x nie od Jara

Kristína vypadla ešte skôr, ako sme stihli dopísať jej meno. Krížiky sa rozsvietili veľmi rýchlo a keďže sa Jaro na toto vystúpenie nedokázal pozerať, bez váhania zatlačiť aj Luckine tlačítko. Tej to veľmi nevadilo :)

Chic Chicas - nepostúpili by ani nahé

Držiteľky Divokej karty z kastingu v Košiciach sa dlho z jednoduchého postupu pred porotu netešili. Vystúpenie sa porotcom páčilo menej ako ich telá, Jan by ich dokonca ďalej neposunul, ani keby tancovali nahé.

Marián Zázrivý - Susan Boyle po česko-slovensky

Tak, ako bojácne a s trémou prišiel pred porotu, tak s veľkým šťastím a naplnením odchádzal. Česko a Slovensko na konci druhého dielu Česko Slovensko má talent zažilo to, čo v Anglicku Susan Boyle. Citlivý, skromný, ale hlavne s úžasným talentom predviedol Marián výkon, aký sa vidí málokedy. Okamžite sa stal TOP favoritom súťaže a davy ho milujú. Takto vyzerá príbeh Susan Boyle po česko-slovensky.


Čítajte aj: Silné životní příběhy. I to je součástí Česko Slovensko má talent

2 komentáre:

Unknown povedal(a)...

Marian Zazrivy to nadherne zaspieval som jeho velikansky fanusik a velky obdivovatel no proste nadhera kto by si to predstavyl ze na vychodnom slovensku mame take talenty som dojaty z toho prose nadhera uzas .............

Unknown povedal(a)...

Lianka Oláhová take male mile a zlate dievcatko a tak to pekne zaspievalo ma moj velky obdit a drzy je setky svoje prsty poste nieco uzastne :-) :-*

Zverejnenie komentára