nedeľa 24. októbra 2010

Títo zabojujú o postup v 3. semifinále! Čo predviedli na kastingu?

Česko Slovensko má talent čaká túto nedeľu v poradí tretie semifinále, z ktorého dvaja súťažiaci postúpia do Veľkého finále. Kto zabojuje o postup a ako sa predviedol na kastingu?

Česko Slovensko má talent čaká túto nedeľu v poradí tretie semifinále, z ktorého dvaja súťažiaci postúpia do Veľkého finále. Kto zabojuje o postup a ako sa predviedol na kastingu?


Koho v treťom semifinále uvidíme? Pozrite si krátky prehľad súťažiacich aj s ich vystúpeniami z divadelných kastingov.


Patrik Battya

Prišiel, zaspieval, dostal trikrát „ÁNO“ a postúpil do ďalšieho kola. Patrik Battya síce so svojim speváckym výkonom celkom spokojný nebol, bude mať ale šancu v ďalšom kole ukázať, že to vie aj lepšie. „To, čo ste ukázali, je proti prírode. U mňa určite áno“, povedala Lucie Bílá. A spolu s Jarom Slávikom a Janom Krausom ocenili talent študenta politológie.

Daniel Borak

16 ročná práca na svojom stepe rozjasala davy v hľadisku. Excelentný, ale veľmi skromný Daniel zo Švajčiarska ukázal, ako vyzerá najlepší step na svete. Aj keď skromne, ale pochválil si víťazstvami na majstrovstvách sveta, avšak dodal, že umenie sa nedá merať, čím vyzdvihol ostatných súťažiacich. Daniel rozhodne musel postúpiť, Jan Kraus sa vyjadril, že je to "požitek se dívat".

Dominika Hašková

Napriek tomu, že je dcérou slávneho hokejového brankára Dominika Haška, svoj postup si vybojovala sama. Lucka ju zhodnotila ako "báječnú" speváčku, Jan uznal, že má výborný hlas. Jaro sa Dominikou rozprával ako so speváčkou, nie súťažiacou, čím jej vyjadril veľký kompliment a uznanie, že talent má.

Gabriel Rábek

Brušné tanečnice nemusia byť iba ženy. Brušným tancom sa môžu venovať aj muži. Dôkazom je Gabriel Rábek z Močenka. Vystupoval aj na deň matiek. A potešil tak viaceré oči. „Všetko je raz poprvé. A ja v tento historický okamih hovorím áno“, poslala ho svojim hodnotím do ďalšieho kola spolu s „áno“ od Jara Slávika ženská časť poroty, Lucie Bílá. Jan Kraus tak zostal s negatívnym hodnotením sám.

Screamers

Travesty skupina Screamers nenechala svoje účinkovanie v šou Česko Slovensko má talent na náhodu. Zaujímavé kostýmy, make up a parochne. K tomu komický tanec a ruská klasika- Kalinka. Postaršie pionierky mužského pohlavia však v divadle vyvolali protichodné reakcie. Niektorí boli nadšení, ďalší nechápali. Podľa porotcu Jána Krausa však skupina má budúcnosť: "U vás je šanca, že sa dočkáme niečoho ďalšieho, na čo by som sa mohol tešiť."

Sleeperz

„Ukážeme vám novú formu jojo-vání“, povedali na úvod Zdeněk Hýbl a Robert Kučera. Dalo sa teda očakávať niečo extra, aj keď „čarovať“ so závažím na špagáte je viac ako len talent a umenie. Šikovní chalani, ako zoskupenie Sleeperz pridali však aj tanec. A nie hocijaký. Ladné, technicky dokonalé pohyby a premyslená choreografia očarili všetkých členov poroty. „Vy ste priniesli, čo som ešte nevidel“, zhodnotil Jaro Slávik. „Bolo to nádherné“, doplnila Lucie Bílá. Ešte o stupeň lepšie hodnotenie pridal Jan Kraus: „Bolo to krásne!“

Sweet Zone

Tri sympatické mladé slečny, ktoré naviac dobre vyzerajú. Dalo by sa tak očakávať, že aj na predvedené číslo sa bude dať pozerať. Čiastočne očakávania splnili. Aj keď sa predstavili vlastnou punk – rockovou tvorbou. „Lepšie ako sa flákať niekde s chalanmi“, podotkla jedna z tria Sweet Zone. Veru, veď majú len 14, 15 a 16 rokov. Gitaru, basgitaru a bubny ovládajú však lepšie ako iní dlhoroční a skúsení muzikanti. „Dobré dievčatá idú do neba, zlé hocikam“, zhodnotila Lucie Bílá a pridala hodnotiace áno. Jana Krausa ale nepresvedčili. „Bol to taký štandardný nárez. A keby ste neboli dievčatá, tak dám X.“ Podobný názor zdieľal aj Jaro Slávik: „Viac ma zaujala skupina dievčat ako dievčenská skupina“, uzavrel.


Čítajte aj:
Vyhodená skupina dievčat z kastingu je medzi semifinalistami! Reakcia Jojky (aktualizácia)


The Pastels

Chceli urobiť čo najlepší dojem a to sa im rozhodne podarilo. Rôznorodé "Pastelky", ktoré začali pri svojom prvom vystúpení od základu - čiernou a bielou - odpálili druhý diel Česko Slovensko má talent, ako sa patrí.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára