pondelok 25. októbra 2010

3. semifinále: Vo finále The Pastels a Dominika Hašková!

Česko Slovensko má talent pokračovalo v poradí tretím semifinále. Po snaživom minulotýždňovom výkone oživiť šou, sa tretí live prenos skĺzol opäť do slabého priemeru. Semifinalisti však boli opäť skvelí, absolútnymi víťazmi sa stali veľkí favoriti súťaže!

Česko Slovensko má talent pokračovalo v poradí tretím semifinále. Po snaživom minulotýždňovom výkone oživiť šou, sa tretí live prenos skĺzol opäť do slabého priemeru. Semifinalisti však boli skvelí, absolútnymi víťazmi sa stali veľkí favoriti súťaže!


Aj tento týždeň najväčší favorit semifinále ovládol sms hlasovanie. Favorizovaná skupina The Pastels sa stala absolútnym víťazom diváckeho hlasovania, napriek tomu, že vystupovali ako prví súťažiaci semifinále.


O zábavu sa počas večera starali ako nevídaní Sleeperz s jojo vystúpením, tak travesty skupina Screamers, ktorí sa nakoniec dostali aj do rozstrelu, keďže sa umiestnili na druhom alebo treťom mieste hlasovania divákov. Kým brušný tanec spolu s dievčenskou rockovou skupinou či spevom vo vysokých tónoch nedostali na postup veľké šance, nádej na úspech živil skvelý stepér Daniel Borak spolu s Dominikou Haškovou, ktorej spevácke vystúpenie ukončilo tretie semifinále. Nakoniec sa do finálneho rozstrelu ku skupine Screamers pridala Dominika.


Porota nakoniec jednohlasne odobrila postup Dominike Haškovej, po ktorej vystúpení sa aj všetci členovia poroty postavili a obdivne tlieskali. Do finálovej zostavy tak pribudla prvá tanečná skupina a prvá speváčka.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára