streda 6. októbra 2010

Vyhodená skupina dievčat z kastingu je medzi semifinalistami! Reakcia Jojky (aktualizácia)

Ďalšia nejasnosť sa objavila vrámci semifinálovej 56 Česko Slovensko má talent. Skupina dievčat Sweet zone, ktorá v divadle cez porotu nepostúpila sa potichu objavila medzi tými najlepšími! Prečítajte si vyjadrenie Jojky. (druhá aktualizácia)

Aktualizovaná správa 2. - 21:25, 6. október

PR manažérka TV Joj, Perla Vohráliková, nám poskytla stanovisko ku vzniknutej situácii. "Vo fáze castingov a Veľkého tresku je len a len v rukách poroty, koho zo súťaže vyradia a kto postúpi. Pravidlá súťaže dovoľujú vracať aj tých, ktorí boli počas castingov vyradení, ak porota medzičasom zmenila názor." Porota tak jednoducho zmenila názor a skupina Sweet zone aj keď vyradená počas kastingov sa dostala nakoniec do semifinále.




Aktualizovaná správa 1. - 9:45, 6. október

Vyhodená skupina dievčat z kastingu je medzi semifinalistami! Čo sa stalo? (aktualizácia)

Žiadne tajné prešmyknutie sa do semifinále, ale jednoducho zostrih. Kapela Sweet zone sa mala objaviť aj vo Veľkom tresku, avšak televízie ich cestu späť do šou v zostrihoch nepoužili. Situácia okolo kapely tak pôsobí dosť tajomne, aj keď tajomná byť nemusí. Manažér skupiny uistil, že do semifinále sa dostali chcením tvorcov, žiadnymi inými aktivitami.




Pôvodná správa - 20:20, 5. október

Vyhodená skupina dievčat z kastingu je medzi semifinalistami!

Ďalšia nejasnosť sa objavila vrámci semifinálovej 56 Česko Slovensko má talent. Skupina dievčat Sweet zone, ktorá v divadle cez porotu nepostúpila sa potichu objavila medzi tými najlepšími! Ako je to možné?


Dvakrát NIE od Jara a Jana a raz ÁNO od Lucie. Týmto sa malo skončil účinkovanie rockovej dievčenskej kapely Sweet zone v Česko Slovensko má talent. Opak je však pravdou. Úplne potichu, nie ako v prípade "sekáča", ktorého si naspäť do súťaže zavolala Lucie Bíla, sa tri dievčatá objavili na zozname semifinalistov.


Sweet zone už aj pozná semifinále, v ktorom sa objaví. Mali by o postup do Veľkého finále zabojovať v poradí treťom priamom prenose, 24. 10. Ale ako je to možné, keď z divadla nepostúpili?


Keďže ide o veľmi čerstvé zistenie, stanovisko od samotnej kapely a televízií sa pokúšame zistiť. Pravdepodobne sa nám to podarí až zajtra. Správu budeme aktualizovať!


Pozrite si vystúpenie Sweet zone a rozhodnutie poroty v divadle!



Foto: Joj.sk

5 komentárov:

Unknown povedal(a)...

Napísali ste na článok na základe reakcií na FB a ešte aj dáte nadpis, že "Viete prví:".... No žasnem.

Miso-admin povedal(a)...

Mýlite sa :) Na túto skutočnosť nás upozornila návštevníčka nášho webu, po overení informácie sme spracovali článok a poprosili o reakciu tých, ktorých sa situácia týka.
Ak napíšeme článok na základe reakcií na FB, v článku to vždy uvedieme.

S pozdravom,

admin Mišo

Unknown povedal(a)...

Skutocne zaujimave...hmmm! To je asi mozne len u nas...tato skupina nebola zla, ale zase vsetci musime uznat, ze dieru do sveta tiez neurobia. Vitaz tejto sutaze pojde prezentovat nase krajiny do Las Vegas...bez urazky treba uznat, ze ak ma teenagerska skupina ako tato reprezentovat najtalentovanejich z nasich krajin, tak by sme na tom veru biedne. Vo Vegas sa stratia tak po 3 sekundach. Zijem v USA uz skoro 10 rokov a tak, ako hrali tieto kocky, tu hra kazdy druhy teenager u rodicov v garazi....porota by sa mala zamerat na skutocne zaujimave a vynimocne talenty a nie na kazdeho co len trosku lepsieho jedinca alebo skupinu.

Unknown povedal(a)...

"Manažér skupiny uistil, že do semifinále sa dostali chcením tvorcov, žiadnymi inými aktivitami."

...no to urcite...nepamatam sa, ze by porotcovia boli nejako extremne uneseni touto skupinou....dostali 2x NIE, tak ake to potom ferove aktivity....

Miso-admin povedal(a)...

Prečítajte si aj vyjadrenie televízie Joj v aktualizovanej správe.

Zverejnenie komentára