piatok 27. augusta 2010

Nova dnes ukončila anketu, v ktorej prepadla Talentmania (aktualizácia dnešného článku)

Nova už stiahla zo svojho spravodajského webu anketu, v ktorej sa pýtala návštevníkov, koľko z nich si zapne prvý diel Talentmanie. Podľa poslednej aktualizácie, ktorú sme zachytili, si štart šou nezapne až 73% hlasujúcich.




Pôvodný článok

Talentmania dostala úder aj od domáceho webu Novy. V ankete ju odpísali návštevníci!


Pôvodný projekt od televízie Nova a Markíza sa nedočkal podpory ani medzi svojimi návštevníkmi. Na spravodajskom portáli Novy Talentmaniu odpísala anketa.


O Talentmaniu nemajú záujem ani sympatizanti Novy. Návštevníci jej spravodajského webu tn.nova.cz totižto jasne dali najavo, ako sa tešia na jej najväčší jesenný projekt.


Nova v ankete položila otázku "Budete sa v nedeľu pozerať na prvý diel Talentmanie?" Návštevníci jej spravodajského webu dali jasnú odpoveď. Až 72% potenciálnych divákov odpovedalo Nie. Dokonca len počas písania tohto článku sa zvýšil ich počet o 1% :). Áno odpovedalo doteraz 12% a Zatiaľ nevie až 14%. Rozhodnutých sledovať Talentmaniu je teda najmenej návštevníkov.


Včera okrem Česko Slovensko má talent aj Talentmania predstavila svoj projekt v predpremiére. Porovnajte sami, ktorá predpremiéra mala tú správnu úroveň:
Predpremiéra Talentmanie
Predpremiéra Česko Slovensko má talent



Foto: tn.nova.cz

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára