štvrtok 26. augusta 2010

Talentmania sa už predstavila v predpremiére, tá mala úroveň domáceho videa. Pozerajte video

"Najlepšia" talentová šou, ako ju nazývajú trhoví lídri, sa opäť neukázala v najlepšom svetle. Nielenže sa dnes okato rozhodla predstaviť Talentmaniu v predpremiére, jej kvalita len podporila domnienky o rýchlom rozhodnutí.


Markíze s Novou nestačí, že po nezískaní licencie na Got Talent vyvinuli takmer rovnaký formát, kopíruje aj kroky konkurencie. Jojka včera začala promovať vo vysielaní dnešné predstavenie prvej minúty nedeľňajšieho vysielania Česko Slovensko má talent na internete od 20:00 do 20:15. Dnes sa odrazu na portáli Aktuality.sk objavil článok o predpremiére projektu Talentmania, samozrejme v skorších, popoludňajších hodinách, ako predstaví projekt Jojka s Primou.


Ak by Markíza s Novou chceli kopírovanie krokov konkurencie demonštrovať, predpremiéra v podobe "exkluzívnych záberov z Talentmanie" ich rozhodne nepodporí. Výber nezaujímavých momentov, nepodarený komentár moderátora programu hneď v úvode videa, stereotypná hudba v pozadí, či pomocou jednoduchého videoprogramu vytvorené záverečné titulky s informáciou o štarte projektu, pripomínajú skôr domáce video k piesni ako predpremiéru k najlepšej talentovej šou trhových lídrov v Česku a na Slovensku.


Táto snaha priniesť ako prvý predpremiéru svojho projektu asi nechtiac ukázala zbrklosť lídrov. Namiesto dokonale zvládnutej ochutnávky totižto prišli s narýchlo zostrihaným videom, ktorého autor ani nemal možnosť podrobného výberu atraktívnych záberov. Alebo autor nemal vkus. Verme, že originálna predpremiéra originálnej šou opäť tromfne konkurenciu na míle.


Prepremiéra Talentmanie na portáli Aktuality.sk



Foto: TV Markíza, TV Nova

Video: Aktuality.sk, Youtube.com

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára