piatok 27. augusta 2010

Adept na moderovanie Talentu a dlhoročná tvár Joj ide do Markízy!

Moderátor TV Joj, Matej "Sajfa" Cifra, sa stane tvárou konkurencie. Napriek pravidelným narážkam na účet Markízy bude na obrazovke s jej logom.


Aj keď sa moderátor netajil tým, že mu televízia Markíza "nevonia" a robil si z nej posmešky, vďaka svojej dobrej kamarátke a porotkyni Talentmanie, Adele Banášovej, sa bude objavovať na jej obrazovke pravidelne.


Kým doteraz na Jojke moderoval hlavne ťažiskové projekty ako VyVolení 2, Hviezdy na ľade a Showdance, moderovania Česko Slovensko má talent sa nedočkal. K tomu sa pridalo zrušenie jeho Webmastra, ktorý sa mal vrátiť na obrazovky po polroku. Podľa slov Sajfu je v pláne jeho nová relácia na Jojke. Napriek tomu má byť pravidelným hosťom Adelinej talkshow, ktorá sa má vysielať štyrikrát týždenne a Sajfa má byť v každom vysielaní.


Adela so Sajfom sa tak opäť spolu objavia aj na obraze. Po ich spoločnej Rannej šou na Jojke, ktorá sa nestretla s úspechom, tak obaja okrem rána v rádiu budú v noci na obraze. Sajfovi tak už asi nevadí konkurencia v takej miere, ako tomu bolo pri spomínanej Rannej šou Jojky.


Detinské správanie a narážky Sajfu na Markízu v Rannej šou


Vysvetlivky k videu, ak ste nerozumeli :)
Ak ste nerozumeli poznámke Adely v čase 0:15 - 0:19: "Mohol si byť aspoň milší trochu. Akože nie sú to moji diváci, mňa to netrápi, to sú tvoji." - Adela, ako tvár Markízy, nepovažovala divákov Rannej šou za svojich.
Ak ste nerozumeli poznámke Adely v čase 0:26 - 0:28: "My v Markíze sme oveľa milší k ľuďom." - Adela reaguje na detinské správanie Sajfu.
Vysvetlenie poznámky Sajfu v čase 0:42: "Ja tiež začnem chodiť na kone." - Sajfa reaguje na výstup generálneho riaditeľa Markízy, Václava Miku, ktorý sa predviedol na Dni otvorených Markízy 2009 na koni.


Foto, Info: pluska.sk

Video: vysielanie TV Joj, Youtube.com

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára