piatok 27. augusta 2010

Viete prví: V pondelky pôjde repríza ČSMT. Pravidelne po 23. hodine

Už sme vás informovali, že v pondelky večer Jojka vyčlenila priestor pre Česko Slovensko má talent. Doteraz nebolo jasné, čo bude obsahom.


Aktuálne programové plány potvrdzujú to, čo prezradili predošlé. Jojka bude v pondelky minimálne v prvé týždne reprízovať nedeľňajšiu časť. Avšak kým cenník reklamy odkazoval na čas po 21:00, zmenami v programe sa Jojka dopracovala k času po 23:15. Vyhodila tak z ponuky reláciu Webmaster a presunula sitkom Profesionáli stabilne na pondelok po deviatej večer. 6. septembra tak čas okolo 22:00 bude výnimkou, pretože komediálny seriál MAFstory zaberie tento slot od ďalšieho týždňa.


Okrem soboty tak bude Joj reprízovať najväčšiu jesennú šou aj v pondelky. Individuálny však ostáva čas vyhradený pre každý slot v programe. V nedeľu má premiéra ČSMT trvať hodinu, v sobotu jej repríza hodinu a pol a v pondelok dokonca dve hodiny. Kým pri repríze môže ísť o väčší prísun reklám pre pondelok večer ako sobotu okolo poludnia, v nedeľu sa nenápadne črtá predlžovanie avizovanej dĺžky Česko Slovensko má talent o približne pol hodinu a viac. Pri štvrtom pokračovaní Talentu totižto Jojka uvádza už dvojhodinovú stopáž.


Hovorca televízie Joj, Jozef Gogola, však doteraz nechcel špecifikovať účel a obsah pondelňajšej časti ČSMT. Je tak možné, že nebude vyplňovaný iba reprízami.



Foto: TV Joj, TV Prima

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára