piatok 25. júna 2010

Začínajú posledné dva kastingy

Už len dve mestá zažijú skutočný talentový ošiaľ. Ak stále váhate, či chcete predviesť svoj talent celému Slovensku, máte posledných pár hodín na rozhodnutie.


Už dnes sa uskutoční posledný slovenský konkurz do Česko Slovensko má Talent v metropole východu - v KOŠICIACH. Hviezdna porota stále čaká na nové talenty a možno aj na vás, tak jej ukážte svoj talent v priestoroch košického hotela DOUBLETREE BY HILTON na Hlavnej 1.


Ak ste z Českej republiky tak poslednú možnosť na predvedenie svojich výnimočných schopností budete mať v hlavnom meste, v PRAHE už túto nedeľu, 27. júna 2010. Kasting prebehne v hoteli CORINTHIA na Kongresovej 1.


Kastingy štartujú od 9:00 a potrvajú celý deň podľa počtu zúčastnených talentov. Ak chcete postúpiť priamo do divadla, čo je len krôčik od priamych semifinálových prenosov, a preskočiť úvodné kastingy, buďte na mieste "činu" už od rána a možno práve vy nájdete tzv. DIVOKÚ KARTU. Ak máte akékoľvek otázky ohľadne kastingov volajte infolinku súťaže +421 907 671 999.


FOTO: slovaklines.sk

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára