štvrtok 24. júna 2010

Úplná beznádej! Talentmania už nevie ako zaujať, hľadá moderátorku

V Markíze a Nove zjavne festivalovým fiaskom vyvrcholila beznádej a tak sa rozhodli pre zúfalý krok. Vyhlásia verejnú súťaž na post spolumoderátorky.


Pôvodne mal súťaž moderovať Leoš Mareš s dámskou polovičkou, no neskôr vyšli na povrch vyjadrenia, že Leoš si dal podmienky. Buď bude moderovať sám, alebo dostane horšiu kolegyňu ako je on. Aj preto asi Adela Banášová skončila v porote.


Talentmaniu tak mal nakoniec moderovať sám, trhové jednotky sa však rozhodli prepadajúcu šou už od kastingov zachrániť. Vyhlásili súťaž na post spolumoderátorky Leoša Mareša. Televíziám tak asi došla trpezlivosť po sobotnom fiasku na festivale rádia Expres, kde sa na špeciálnom kastingu neprihlásil vôbec nikto.


Záujemkyne sa môžu hlásiť od polnoci a o tom, ktorá vyhrá majú rozhodovať návštevníci oficiálneho webu súťaže, no ako nenápadnú podmienku zatiaľ televízie vyjadrili aj to, že sa musia zapáčiť aj tvorcom. Isté tak nebude mať nič ani víťazka hlasovania. Tá snáď ale nemôže byť horšia ako moderátorka šou z pred dvoch rokov.


FOTO: TV Markíza, TV Nova

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára