piatok 25. júna 2010

Košice ukázali talenty za plné priehrštia

Posledný slovenský kasting do šou Česko Slovensko má Talent bol tak ako ostatné veľmi zaujímavý. Podľa informácií TV JOJ prišlo do Košíc ešte viac talentov ako do Bratislavy, účasť sa pohybovala okolo 600 - 700 záujemcov.


Veľmi zaujímavou informáciou je tá, že do semifinále projektu podľa slov Jeffa Minaříka postúpi 56 najzaujímavejších talentov. Zrejme to bude pre porotu veľmi náročná úloha, keďže v tejto originálnej talentovej šou jednoducho je z čoho vyberať.


DIVOKÚ KARTU tentokrát získala TANEČNÁ SKUPINA Chic Chicas, ktorá sa skladá zo šiestich sympatických dievčat. V divadle nám odtancujú latino vystúpenie.


Konkrétne talenty a exkluzívne fotografie a video od nášho čitateľa z košického talentu vám predstavíme hneď ako získame viac informácií od TV JOJ a Prima. POSLEDNÚ MOŽNOSŤ predviesť svoj talent budete mať už túto nedeľu na záverečnom kastingu v českej PRAHE. Podľa zákulisných zdrojov by sa práve na tomto kastingu mala predstaviť moderátorská dvojica! Sledujte náš blog a dozviete sa viac


FOTO: TV JOJ

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára