sobota 26. júna 2010

Konečne! Českým moderátorom Talentu sa stal Jakub Prachař

Česká televízia Prima konečne našla moderátora, ktorý bude šou Česko Slovensko má Talent sprevádzať divákov spolu so slovenským kolegom Martinom "Pycom" Rauschom. Jeho meno je JAKUB PRACHAŘ. Už zajtra sa spolu s Pycom predstavia účastníkom pražského kastingu.


Tento mladý muž sa živí ako herec a taktiež je spevákom českej skupiny Nightwork. "Máme veľkú radosť, že sme sa dnes (v sobotu, pozn. red.) s pánom Prachařom na všetkých podmienkach zmluvy úspešne dohodli," prezradila denníku Blesk dlhoočakávanú informáciu hovorkyňa TV Prima Jana Kocová.


Denník Blesk ďalej informoval, že sa počítalo aj s iným členom spomínanej kapely, Vojtom Dykom, poprípade Talent mohla za českú stranu moderovať žena - Iva Pazderková, ktorá je divákom známa z relácie HBO "Na stojáka".


Zostavovanie moderátorskej dvojice sprevádzali problémy. Slovák v dvojke bol potvrdený hneď, no problém bol s českou stranou. Najprv to mal byť Leoš Mareš, ktorému Prima ponúkla poriadne "mastný" honorár, údajne vo výške 20 miliónov českých korún. Mareš však zostal verný konkurenčnej Nove, kde bude moderovať obdobný formát Talentmania. Ďalej Prima rokovala s hercom Vojtom Kotekom, ktorý už takmer účasť potvrdil, no karty opäť zamiešala Nova, ktorá s ním má uzatvorené moderovanie relácie "Stahovák" a takisto v tom čase účinkoval v seriáli Poisťovňa šťastia. Posledným spomínaným menom bol Ondřej Brzobohatý, ktorý kedysi v Česku moderoval úspešnú prvú sériu Česko hľadá SuperStar.


FOTO: Denník Blesk

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára