nedeľa 10. októbra 2010

10. 10. 2010. V tento magický dátum odštartuje prvý priamy prenos!

Pár hodín ostáva do prvého priameho prenosu najväčšej talentovej šou Česko Slovensko má talent. Po včerajšej generálke sa už dnes naživo objavia okrem hviezdnej poroty a moderátorov aj osmička semifinalistov, ktorá zabojuje o postup do Veľkého finále!

Pár hodín ostáva do prvého priameho prenosu najväčšej talentovej šou Česko Slovensko má talent. Po včerajšej generálke sa už dnes naživo objavia okrem hviezdnej poroty a moderátorov aj osmička semifinalistov, ktorá zabojuje o postup do Veľkého finále!


Šou Česko Slovensko má talent prechádza v jeho polovici do predposlednej fázy. Fázy, ktorá odštartuje sériu priamych prenosov, ktorým, verme, nič nebude chýbať. Recept na vydarený a veľkolepý live prenos mal mať doteraz iba tím Petra Ňunéza, avšak po zhliadnutí jeho poslednej práce na Talentmanii verme, že Jeffo so štábom dokáže opäť aspoň napodobniť to dobré, čo sa dá zhliadnuť vo svetových verziách a kvalitatívne predčí konkurenciu.


Už dnes po 20:00 sa na Jojke a Prime predstaví prvá osmička postupujúcich z Veľkého tresku. Prvýkrát sa zároveň naživo pred kamery postaví aj stále nová moderátorská dvojica Pyco a Jakub. Verme, že včerajšia generálka vychytala všetky chybyčky krásy a dnes sa prvé semifinále predstaví v najlepšej forme. Už z minulého prvého prenosu Talentmanie sme si mohli všimnúť, že záujem o šou so živým prenosom vzrástla. Bude preto dôležité, aby sa tvorcom podarilo urobiť čo najlepší dojem a "nespackať" prvý prenos tak, ako sa to stalo reštartom Showdance.


Čítajte všetko o semifinále!


Títo budú dnes vystupovať:
Brejk Denz Bradrz - šialení tanečníci - 9971

Zo Žatca prišla uletená dvojica breakdancerových tanečníkov, ktorí však tento štýl poňali po svojom, parodicky. Porotu si chceli získať ešte pred vystúpením, sľúbili im totiž v prípade ich postupu pravý "brejkdensácky salám" :) Pobavená porota ich aj bez tohto prísľubu posunula ďalej. Jaro ich chce vidieť v Las Vegas a Lucka ich miluje.

Čítajte aj: Uletení Brejk Denz Bradrz: Přišli, pobavili, podplatili, postoupili

Akrobatická skupina Chebejet - 9972

Prišli na javisko s úsmevom, ohúrili a odišli s verdiktom „trikrát áno". Akrobatická tanečná skupina skupina Chebejet, ktorej názov pochádza zo starého Egypta – to je desať dievčat a jeden mládenec, ktorí majú od 11 po 27 rokov. Na javisku predviedli nielen saltá a premety. „Chcela by som si to pozrieť ešte raz, aby som si to mohla ešte raz poriadne prehliadnuť. Naozaj som nadšená, rovnako ako celá sála," povedala Lucie Bílá a pritakal jej aj Jan Kraus: „Ja som zase nadšený ako Lucie Bílá." A do tretice chválou nešetril ani Jaro Slávik: „Toto je druh šou, ktoré sme tu čakali."

Exotická Zuzana "mliečná čokoláda" Gamboová - 9973

Exotická kráska Zuzana z Brna nenechala nikým klidným, svým zpěvem se zalíbila nejen Jarovi Slávikovi, ale celému Mahenovu divadlu a určitě i divákům.

Mako!Mako - jednoduchí favoriti - 9974

Krásne tóny, ktoré dvíhajú zo stoličiek. Presne to predviedla česko – slovenská skupina Mako!Mako pred porotou šou Česko – Slovensko má talent a plným divadlom. Do toho ešte precítený spev speváčky Kristíny a nenútený beatbox. „Krásna muzika. Láskavá, nádherná. Ja som nadšená“, zhodnotila Lucie Bílá. „Máte obrovský talent a našliapnuté na fantastickú kariéru“, zložil poklonu Jaro Slávik.

Lianka Oláhová - dievčatko, ktoré si získalo všetkých - 9975

Lianka sa nebojácne a s odvahou postavila pred divákov a porotu a predviedla úžasné vystúpenie spolu so svojim otcom. Cigánskymi piesňami si získala srdcia všetkých, uvidíme ju aj nabudúce.


Čítajte aj: Silné životní příběhy. I to je součástí Česko Slovensko má talent

Pyroterra - oheň na scéne - 9976

"Som rád, že som mohol byť pri tom," ocenil vystúpenie zoskupenia Pyroterra porotca Jaro Slávik. Ohne lietali po celom javisku a ich majitelia tiež. Jeden nevedel, kam sa skôr dívať. Vy si to môžete pozrieť ešte raz vo videu.

Krvavý iluzonista Aleš "Sekáč" Rozsýval - 9977

Největší diskuzi rozpoutal tento soutěžící – krvavý sekáč. I když nepostoupil, pořád má šanci, že dostane divokou kartu od někoho z poroty. Nechme se překvapit.


Čítajte aj: Kontroverzný "sekáč" dostane druhú šancu! Bílá už svoje rozhodnutie ľutovať nemusí

Julia Maria Sakar - spev až zo Švajčiarska - 9978

Keď ľudia vstávajú, nadšene tlieskajú, tak to musí byť obrovský talent. Presne ako iba 14- ročná Julia Maria Sakar. Do šou Česko Slovensko má talent prišla zo Švajčiarska. „Mám rada prázdniny v Česku“, prezradila. A evidentne aj rada spieva. A ešte k tomu výborne! „Spievaš výborne. Máš úžasný hlas“, zhodnotila za všetkých Lucie Bílá. O postupe tak nebolo pochýb.


Systém hlasovania:
Na území SR posielate prázdnu SMS na pridelené štvorčíslie, ktoré nájdete pri mene, alebo názve súťažiacich.
Na území ČR posielate SMS vo forme štvorčíslia súťažiaceho na číslo 906 02 13.


Foto: TV Prima, TV Joj

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára