pondelok 11. októbra 2010

1. semifinále sme si prežili naživo + fotoreport

1. semifinále Česko Slovensko má talent sme si prežili na vlastnej koži. Skvelá atmosféra, výborná príprava či zmes talentov vytvorili z priameho prenosu vydarený večer. Pozrite si krátky súhrn a fotoreport live prenosu.

1. semifinále Česko Slovensko má talent sme si prežili na vlastnej koži. Skvelá atmosféra, výborná príprava či zmes talentov vytvorili z priameho prenosu vydarený večer. Pozrite si krátky súhrn a fotoreport live prenosu.


10. 10. 2010 avšak nie o 20:10 ale po 20:15 sa na obrazovkách Jojky a Primy spustil prvý veľký priamy prenos Česko Slovensko má talent. Avšak, aby boli diváci správne pripravení, atmosféru do správnej podoby doladil zabávač, známy už z divadelných kastingov, Miloš Knor. Opäť svojimi spontánne utrúsenými poznámkami pobavil celé publikum a predpripravil ho pre samotný prenos.


Mimochodom najväčšiu pozornosť Miloša Knora pútal sektor, v ktorom sedeli zamestnanci Slovenskej sporiteľne, partnera programu, keď si celý čas robil srandu práve z nich, úverov a podobne :)


Po 20:15 však už museli byť všetci na svojich miestach, šou sa začala. Moderátori privítali divákov, porota prichádza a talenty sa pripravujú na svoje vystúpenia. Ako to už býva, niektorí potvrdili svoju výnimočnosť, iní premárnili šancu na úspech. Za všetko hovorí "krvavý sekáč" Aleš, ktorý sa svojim triviálnym vystúpením nechal rovno vybučať divákmi.


Najviac naživo zaujali vystúpenia, ktoré otvárali a ukončili prvé semifinále. Ohnivé vystúpenie skupiny Pyroterra a na záver akrobatické od Chebejet, nadchli všetkých a nedovolili publikum ostať sedieť.


Po skončení všetkých vystúpení sa čakalo len na jediné. Kto sa stane absolútnym víťazom a kto dostane šancu zabojovať o postup z dvojice. Kým prišlo rozhodnutie, diváci malo možnosť niekoľkonásobne počuť a vidieť komplikovanejší spôsob oznámenia hlasovania a vystúpenia ôsmych súťažiacich. Priestor na hlasovanie vyplnili aj víťazi Slovensko má talent 2008, Old School Borthers. Nakoniec sa víťazmi celého večera stala kapela Mako!Mako, ktorá si získavala priazeň divákov neustále aj po ich divadelnom vystúpení. Do súboja sa dostala komická dvojica Brejk Denz Bradrz, ktorá nemala zrovna najšťastnejšie vystúpenie a výborná akrobacia od Chebejet, ktorá si nakoniec získala priazeň nielen divákov aj poroty.


Prvý prenos Česko Slovensko má talent sa teda podaril, vážnejšie chyby, až na problémy so zvukom, sa nevyskytli. Vždy je však čo zlepšovať a my sa už teraz tešíme o týždeň a na druhé živé vysielanie z Brna a Česko Slovensko má talent!


Fotoreport:





Foto: cstalent.tk

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára