sobota 9. októbra 2010

Takto vypadá scéna pro semifinále! + srovnání se Slovensko má talent

Nekonečné čekání skončilo! Máme tu první exkluzivní informace ohledně scény ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT. Jste připraveni? Doufáme, že ano, pojďme se na ni podívat.

Nekonečné čekání skončilo! Máme tu první exkluzivní informace ohledně scény ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT. Jste připraveni? Doufáme, že ano, pojďme se na ni podívat.


Již zítra ve 20:00 se představí první semifinálová osmička, budou standartně vystupovat na velké scéně, která byla zatím pro všechny velkou neznámou, ale to dnes ráno skončilo. Jak jistě víte, semifinále se budou odehrávat v Brně, konkrétně na Brněnském výstavišti v pavilonu Z. Je zde (podle našich výpočtů) cca 900 sedadel k sezení + cca 200 míst k stání, takže tento pavilon pojme více než 1000 lidí, kteří určitě zajistí perfektní atmosféru.


Scéna je velmi podobná z Britain’s got talent, bohužel není úplně stejná, ale to lze chápat, protože její výroba by musela být neskutečně drahá. Ale i tak je velmi povedená, osobně se nám moc líbí, není nějak přeplácaná a při přímých přenosech, kde bude všude jinde tma a bude nasvícené jen to, co má být, bude úplně úžasná. Pokud si Slováci pamatují scénu, kterou dělala Markíza pro Slovensko má talent, musí říct, že teď je scéna o hodně tříd výš (viz. obrázek na srovnání).


Na závěr tu máme nějaká čísla a informace:
- Scéna má celkem 2080 m2
- Stavělo ji 56 lidí - 11 dní
- Konstrukce váží 136 tun – z toho 36 tun je váha tribun
- Na scéně bude 96 LED stěn + 576 m2 LED technologie
- Povrch pódia je lesklý laminát - jde přesně o stejný typ pódia, jaký byl použitý při britském Got Talentu


Fotogalerie:


Foto, Info: TV Joj, TV Prima

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára