nedeľa 5. septembra 2010

TOP favoriti 2. epizódy: Operná fantázia, majstrovský step a šialený breakdance

Akí sú TOP favoriti na víťazstvo v šou v druhom dieli Česko Slovensko má talent podľa reakcií poroty a divákov?

Akí sú TOP favoriti na víťazstvo v šou v druhom dieli Česko Slovensko má talent podľa reakcií poroty a divákov?


Tieto vystúpenia majú podľa nás a aj podľa reakcií poroty či divákov v divadlách najväčšiu šancu zaujať a dostať sa až do finále najväčšej šou Česko Slovensko má talent. Máte iný názor? Kto sa vám páčil najviac?


Už zajtra vám všetky vystúpenia všetkých účinkujúcich druhého pokračovania Česko Slovensko má talent, prinesieme ako jediní, na jednom mieste, v jednom článku.


TOP 1: Marián s nádherným hlasom

Tak, ako bojácne a s trémou prišiel pred porotu, tak s veľkým šťastím a naplnením odchádzal. Česko a Slovensko na konci druhého dielu Česko Slovensko má talent zažilo to, čo v Anglicku Susan Boyle. Citlivý, skromný, ale hlavne s úžasným talentom predviedol Marián výkon, aký sa vidí málokedy. Okamžite sa stal TOP favoritom súťaže a davy ho milujú. Takto vyzerá príbeh Susan Boyle po česko-slovensky.


Čítajte aj: Silné životní příběhy. I to je součástí Česko Slovensko má talent

TOP 2: Daniel - najlepší step na svete

16 ročná práca na svojom stepe rozjasala davy v hľadisku. Excelentný, ale veľmi skromný Daniel zo Švajčiarska ukázal, ako vyzerá najlepší step na svete. Aj keď skromne, ale pochválil si víťazstvami na majstrovstvách sveta, avšak dodal, že umenie sa nedá merať, čím vyzdvihol ostatných súťažiacich. Daniel rozhodne musel postúpiť, Jan Kraus sa vyjadril, že je to "požitek se dívat".

TOP 3: Patrik - budúca hviezda so saxofónom

Ako poznamenal Pyco, priamo z amerického klipu vystrihnuté bolo vystúpenie Patrika so saxofónom. Jeho fanúšikom sa okamžite stala Lucka a podľa Jara môže šou skončiť, lebo talent je nájdený. Nie je však jediný a bude sa musieť o dobrý výsledok v súťaži takisto "pobiť". Samozrejme zbraňou mu bude jeho talent.

TOP 4: Brejk Denz Bradrz - šialení tanečníci

Zo Žatca prišla uletená dvojica breakdancerových tanečníkov, ktorí však tento štýl poňali po svojom, parodicky. Porotu si chceli získať ešte pred vystúpením, sľúbili im totiž v prípade ich postupu pravý "brejkdensácky salám" :) Pobavená porota ich aj bez tohto prísľubu posunula ďalej. Jaro ich chce vidieť v Las Vegas a Lucka ich miluje.


Foto:

3 komentáre:

Unknown povedal(a)...

Marian , pekne si to rozbalil. Si moj faforit na víťaza. Ďakujem za super zažitok.

Kveta povedal(a)...

Kveta...Bol to krásny zážitok počúvať tak nádhernu pieseň od tak skromného človeka.Bahali po mne zimomriavky.Držim palce k víťazstvu.

Anonymný povedal(a)...

nadherné úžasné je to opravdu borec a nechápu jak někdo může říct že někoho kopíruje každý máme svůj hlas a ten okopírovat nejde!!!je to opravdu obrovský talent jen se divím že ho nikdo dosud neobjevil
takže p.Mariáne hodně štěstí u mně jste již vítěz

Zverejnenie komentára