sobota 4. septembra 2010

Kto je Jaroslav Slávik?

Neustále sa zvyšuje záujem o informácie ohľadom novej tváre na obrazovke. Slovenský porotca Česko Slovensko má talent, Jaro Slávik, si získava každým dňom nových fanúšikov, ktorí chcú vedieť, kto je Jaro, keď nesedí v porotcovskom kresle. Pre veľký záujem o informácie prinášame článok o Jarovi Slávikovi ešte raz!

Mnohí fanúšikovia Talentu boli prekvapení, keď odhalili mená poroty. Jan Kraus aj Lucie Bílá sú oproti "neznámemu" Slovákovi Jaroslavovi Slávikovi veľmi silné mená. Ale spomínaný pán je veľmi dôležitá postavička slovenského producentského sveta. Televízia JOJ nám poskytla exkluzívne informácie o jeho živote a profesijných skúsenostiach. Prinášame vám v ich plnej, neupravovanej verzii.


JAROSLAV SLÁVIK - 35-ročný producent, manažér, pôvodnou profesiou scenárista, posledných desať rokov pôsobil v zahraničí ako úspešný hudobný producent.


Keď mal 21 rokov, stal sa najmladším výkonným riaditeľom gramofónovej spoločnosti EMI, jej pobočky na Slovensku, lebo na Slovensku objavil kapelu, ktorá predala takmer milión singlov v Japonsku.


Vo veku 23 rokov doviedol spoločnosť EMI na Slovensku k historicky najúspešnejšiemu hospodárskemu výsledku – s trhovým podielom 25 percent.


Vo veku 27 rokov sa stal šéfom spoločnosti Warner Music pre východnú Európu a šéfom najvýchodnejšej pobočky holdingu AOL TIME WARNER (s pôsobiskom vo Viedni a na Ukrajine).


Vo veku 29 rokov objavil speváčku Ruslanu, ktorá vyhrala Eurovíziu.


Vo veku 32 rokov sa spolupodieľal na organizácii historicky prvého koncertu Madonny v Moskve a produkoval najdrahšie hudobné video vo Východnej Európe za 300 000 EURO – klip Chori Chori:


O rok neskôr zastupoval agentúrne a manažérsky speváka Basshuntera (zo Švédska), ktorý vyhral Britskú hitparádu a zotrval na jej špici počas nasledujúcich 6 týždňov (rovnaký úspech ako v minulosti ABBA).


Ako 34 ročný rozbehol činnosť agentúry TATA, ktorej aktivity zahrňujú servis umelcov ako je Simply Red, Arash, Bob Sinclair, Marilyn Manson, Anastacia, Shaggy, atď.


Je osobný priateľ ľudí ako Seymour Stein (viceprezident Warneru a objaviteľ Madonny), Peter Jenner (pôvodný manager Pink Floyd) Jacquelyne Ledaint-Villain (managerka Philla Collinsa a publicistka AC/DC), Jens Thiele (manager Scooter),, Rainer Focke (manager Simply Red), Bertis Downs (manager R.E.M.).


Udržiava priateľské vzťahy s umelcami ako Phil Collins, Shaggy, Arash, Ville Valo (spevák HIM), Anastacia, Natasha Bedingfield, Sean Paul, ...


FOTO A ZDROJ: TV JOJ

3 komentáre:

Unknown povedal(a)...

Prečítal som si tento článok a zostal som zarazený jednou nepravdivou informáciou o tom, že vraj pán Slávik je objaviteľom Ruslany. Pri všetkej úcte k pánovi Slávikovi a jeho úspechom, v čase, keď Ruslana už bola známou speváčkou, producentkou a známou osobnosťou ukrajinského šoubiznisu, pán Slávik ešte nemal vyschnuté mlieko na brade. Len pár faktov: od 1993-2000 Ruslana bola jedným s najúspešnejších umelcov ukrajinského šoubiznisu. Dostala desiatky najvyšších ocenení ako napr. speváčka ruko 1996, 1997 a i., ktoré tu nebudem pre nedostatok miesta a času uvádzať. kto chce, nech zájde na google a preštuduje si jej životopis. Okrem toho, jej osobným manažérom a producentom je jej Manžel Xenofonto. Meno pána Slávika pri ruslane sa nikde nespomína. Možno si pán Slávik pripisuje tieto zásluhy preto, že v roku 2002 Ruslana podpísala zmluvu so spoločnosťou EMI. Prečo si niekto pripisuje zásluhy za objavenie človeka, ktorý už bol známy? Len preto, že možno pripravoval nejakú zmluvu v čase svojho pôsobenia na Ukrajine?

Unknown povedal(a)...

No objavit a objavit je rozdiel .... bola znama na Ukrajine ale nie vo svete. Takze pre svet ju mohol objavit on. Keby vtedy nepodpisala tak o nej dodnes nepocujeme a moze byt spevackou akou chce.

Unknown povedal(a)...

Táto správa je určená pre Jaroslava Slávika...objavil som spevácky talent tu je...
https://www.youtube.com/watch?v=-qzcoG3OFbE
https://www.youtube.com/watch?v=mtnZ0kXWBHg
https://www.youtube.com/user/AishlinnKivlighn/videos
https://plus.google.com/u/0/101050346425430875619/posts?cfem=1

Zverejnenie komentára