sobota 4. septembra 2010

Veľké novinky na blogu: jednoduchšia orientácia a jedinečný prehľad súťažiacich každej epizódy!

Náš blog pre vás celý týždeň pripravoval zmeny, ktoré vám umožnia jedinečnú orientáciu v informáciách a aj medzi súťažiacimi! Pozrite si všetky vylepšenia. Klikajte na nadpis a dozviete sa viac.

Náš blog v deň štartu najväčšej česko-slovenskej šou prešiel miernym redizajnom, dnes doplňujeme inovatívne funkcie.


Prvou novou, ale už tradičnou funkciou je skrátenie článku na našej úvodnej stránke. Celé články si tak celé budete môcť prečítať až po kliknutí na nadpis. Vďaka tomu bude naša úvodná strana prehľadnejšia a prinesie vám väčší prehľad o dianí v talentovej šou.


Pre zjednodušenie orientácie sme pre vás pripravili špeciálne sekcie, ktoré obsahuje aj samotný formát Česko Slovensko má talent. V pravom paneli hneď v jeho úvode nájdete odkazy, vďaka ktorým si veľmi rýchlo nájdete informácie o súťažiacich v jednotlivých epizódach šou, zaujímavosti z ich natáčania a vôbec všetko, čo sa o danej časti ČSMT popísalo. Nemusíte tak komplikovane listovať v histórii našich článkov!


Absolútnou novinkou medzi blogmi je inovatívny prístup k súťažiacim. V každej epizóde vidíme desiatky vystúpení a zorientovať sa medzi nimi nie je jednoduché. Preto vám všetkých súťažiacich z danej epizódy prinesieme vždy len v jednom článku! Môžte si tak jednoducho pozrieť všetky vystúpenia bez toho, aby ste ich museli hľadať. Takýto súhrn vystúpení z prvej epizódy nájdete tu!


Veríme, že vás novinky na blogu potešia a pomôžu vám rýchlejšie nájsť všetko, čo vás zaujíma. Keďže zmeny robíme pre vás, v prípade akýchkoľvek problémov, prípadne nápady nám píšte na cstalent.info@gmail.com

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára