nedeľa 12. septembra 2010

Čo uvidíme v tretej časti Česko Slovensko má talent?

Už po tretíkrát sa dnes začne šou Česko Slovensko má talent, aby v divadlách našla tie najväčšie talenty. Čo nám ponúkne tretia epizóda?

Už po tretíkrát sa dnes začne šou Česko Slovensko má talent, aby v divadlách našla tie najväčšie talenty. Čo nám ponúkne tretia epizóda?


Zvieratá, ilúzie, paródie aj nešťastné vystúpenia, ktoré porota ohodnotila "X-kom". Ani tretí diel z divadiel nezaostane za predošlými a prinesie úžasné vystúpenia, z ktorých vás niektoré opäť chytia za srdce.


Lucka Bílá sa opäť nebude môcť pozerať na jedno z iluzionistických vystúpení, ktoré sa niektorými kúskami bude podobať na to, ktoré predviedol známy "sekáč". Na svoje si prídu dámy aj páni, pretože sa nám predvedú aj veľmi jemne odeté talenty oboch pohlaví :) Nebudú chýbať úžasné zábavné vystúpenia, ktoré budú mať za úlohu konkurovať Brejkdens Bradrs či vystúpenie so psíkom. Samozrejme, že sa ani tretí diel nezaobíde bez tanečných čísel a rôznorodých speváckych výkonov.


Nezabudnite, že všetky vystúpenia a všetkých súťažiacich nájdete na jednom mieste už zajtra iba u nás, tak nás nezabudnite navštíviť. Najväčší favoriti budú na vás čakať už dnes :)


Čítajte aj:
3. diel ČSMT: Americký sen v tieni rómskej osady
3. díl ČSMT: Silák se zlomeným srdcem aneb Milado, vrať se, prosím!
3. díl ČSMT: Fretka z královského dvora?


Foto: TV Joj, TV Prima

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára