piatok 10. septembra 2010

3. díl ČSMT: Fretka z královského dvora?

Před hvězdnou porotu ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT předstoupily stovky různých soutěžících nejrůznějšího typu, vzhledu i dovedností. Zatímco na hledání toho největšího talentu bude porota ještě nějakou dobu pracovat, v nalezení soutěžícího s nejvýraznějším odérem už mají definitivně jasno. Čtěte příběh nejbližšího 3. dílu Česko Slovensko má talent.

Tento článek byl vytvořen tvůrci Česko Slovensko má talent.

FRETKA Z KRÁLOVSKÉHO DVORA?


Před hvězdnou porotu ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT předstoupily stovky různých soutěžících nejrůznějšího typu, vzhledu i dovedností. Zatímco na hledání toho největšího talentu bude porota ještě nějakou dobu pracovat, v nalezení soutěžícího s nejvýraznějším odérem už mají definitivně jasno.


Takový odér, jaký se linul ze soutěžícího Bonifáce, Národní divadlo v Praze asi ještě nezažilo. Bonifác byl sice nejmenší ze všech, kteří se na pódiu objevili, ale dával o sobě citelně vědět na metry daleko. Nicméně všichni mu to tolerovali – šlo totiž o fretku. Tedy vlastně o freťáka, který byl navíc v říji, takže co se týče jeho "vůně", snažil se v tomto ohledu, seč mohl.


Možná ho to stálo více úsilí než samotné vystoupení, při němž se o poznání více snažila porotu zaujmout jeho majitelka, paní Marie Hrubá, oblečená do efektního historického kostýmu. Jako velká milovnice, obdivovatelka a chovatelka hned několika fretek prozradila porotě, co se skrývá pod názvem fretčí agility a proč mají některé fretky radši prolézání rourou a jiné zase přebíhání speciální lávky. Porotci se také dozvěděli, která královna měla slabost pro fretky a s jakým číslem by freťák Bonifác předstoupil před porotu, pokud by postoupil do dalšího kola...


Foto: TV Prima, TV Joj

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára