sobota 21. augusta 2010

Záhada v ČSMT, kdo je žabí muž? Ruda z Ostravy?

,,Ruda z Ostravy“ s oblibou obchází castingy všech možných reality show, objevil se už v X-Factoru, nebo Česko-Slovenské Superstar jako stříbrný muž.


Deník Aha! přináší zajímavé informace ohledně žabího muže z castingu i divadla show Česko Slovensko má Talent. Češi Rudu určitě znají, Slovákům ho trochu přiblížíme, tento muž – pod svým uměleckým jménem ,,Ruda z Ostravy“ s oblibou obchází castingy všech možných reality show, objevil se už v X-Factoru, nebo Česko-Slovenské Superstar jako stříbrný muž.


I když tato show ani neodstartovala, už má svou první záhadu. Na jeviště přišel žabí muž v zelené kombinéze a tvrdil, že umí bojové sporty. Avšak jeho tvář zůstala po celou dobu zahalená. Lidé si začali šuškat, že by to mohl být právě on. Představil se jako Aaron Kudláček, když začal vystupovat se svým ,,bojovým uměním“, k opravdovému umění to mělo jen málo.


Po celý den castingu, i přes výzvy všech okolo, svou masku nesundal, je tak velmi reálné, že si z nás Ruda zase dělá šoufky, stejně jako loni stříbrný muž ze Superstar.


Foto: ahaonline.cz

1 komentár:

Unknown povedal(a)...

kick ass vam nieco hovori? komix a film?

Zverejnenie komentára