piatok 20. augusta 2010

Repríza Česko Slovensko má talent častejšie ako premiéra?

Zatiaľ nejasné programové plány Jojky prezrádzajú, že okrem nedeľňajšej časti, sa ČSMT bude vysielať aj v sobotu či pondelok.


Čím však naplní Jojka tieto dva sloty zatiaľ nie je jasné. Kým štart projektu v nedeľu, 29. augusta uvádza približne hodinovú stopáž, ďalší slot v sobotu, 4. septembra o 9:15, by sa mal potiahnuť až do 12:00, čiže na takmer tri hodiny. Práve v sobotu sa mala vysielať repríza z nedele, isté je len to, že sobota nebude patriť premiérovej časti.


Ďalší týždeň je už menej nejasný dĺžkou slotov, avšak okrem nedele a soboty pribudne priestor pre projekt aj pondelok. Kým v nedeľu, 5. 9. dostane premiéru druhá časť Česko Slovensko má talent, už na ďalší deň, pondelok okolo 22:15 je vyhradený slot až do 23:45, čiže o polhodinu dlhší ako v nedeľu. O premiérovú časť by ísť nemalo. Takisto na najbližšiu sobotu, 11. 9. je od 11:45 do 13:15 vyhradený priestor pre šou a jej reprízu z nedele.


Nejasná je tak stále úloha pondelňajšej časti, ktorá mala byť podľa rôznych informácii magazínom ČSMT alebo ďalšou premiérovou časťou, sa teraz pridáva ďalšia možnosť a to repríza z nedele. Ak by bola táto možnosť správna, v ďalšie týždne by mala pondelňajšia repríza dostať čas už 21:15. Nasvedčuje tomu cenník reklamy či fakt, že slovenský sitkom Profesionáli by sa v ďalšie týždne mal vysielať v stredy po deviatej večer.


Nejasné sú aj dĺžky jednotlivých slotov pre Česko Slovensko má talent. Či ide len o chybu v programových plánoch, alebo v Jojke plánujú predĺženie nedeľňajšej časti či špeciály počas soboty, nám sama prezradí o pár dní.



Foto: TV Joj, TV Prima

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára