utorok 17. augusta 2010

Kapor na torte už má upútavku, Prima si reláciu nazvala po svojom. Sledujte video

Už aj Prima zverejnila programové plány so spoločnou "najlepšou česko slovenskou kuchárskou šou". Nazvala ju Čápi s mákem. Jojka medzitým spustila promo.


Kapor na torte a Bociany s makom. Tak sa bude volať nová kuchárska šou na Jojke a na Prime. Napriek tomu, že ide o identický projekt, televízie sa rozhodli pre odlišný názov. Jojka od dnešného dňa začala aj s promovaním kuchárskej šou, do médií sa dostávajú prvé informácie.


Nielen najlepšia, ale aj netradičná má byť šou, ktorú Jojka s Primou nasadili do svojich programových plánov programovou zmenou. Šou sa bude vysielať denne o 20:15 a jej popis podpichuje konkurenciu. V médiách sa objavili prvé mená, ktoré by sa mali v šou objaviť, kým denník Aha! spomenul ako hlavnú hviezdu Ivetu Bartošovú, Topky.sk zas informovali o účinkovaní Nory Mojsejovej. Tá poprela, že by sa do programu zapojila po manželových kauzách a uverejnených fotkách, dohodnutá s Jojkou mala byť dávno pred tým.


Anotácia Čápi s mákem (Kapor na torte) na Prime viac odkrýva zmysel relácie. Má sa v nej stretnúť 5 medzinárodných celebrít, pričom ako uviedol bulvár, komunikačná bariéra nebude prekážkou. Päť dní budú celebrity súťažiť o 250 000 českých korún, pričom výhra má poputovať na charitu. Kto zadanú úlohu zvládol najlepšie, má rozhodnúť "tajný arbiter".


V Maďarsku je tento formát známy ako Ryba na torte vysielaný na TV2, pričom mal vyvolať nepokoj u konkurenčnej RTL Klub, ktorá vysiela licencovaný formát Come Dine With Me (u nás Bez servítky). TV2 sa mala brániť, že Ryba na torte (Hal a tortán) je formát vyvinutý v internom prostredí. Uvádza to portál medialne.sk.


Tak by sa črtalo ďalšie podpichnutie lídrov, kedže aj oni svoju jesennú šou Talentmaniu, vyvinuli vo vlastnom prostredí a črtal sa spor pre kopírovanie originálneho formátu Got Talent. Jojka s Primou tak okrem označenia svojej šou za "najlepšiu česko slovenskú", nenápadne pripomínajú, že Talentmania je len kópia.


Anotácia Čápi s mákem

Největší česko-slovenská kulinářská show! 5 mezinárodních celebrit se mezi sebou utká o výhru 250 000 korun! Rozhodnutí, kdo se nejlépe svého úkolu zhostil, bude záležet nejen na tajném arbitrovi. Vyhrát může jen jeden a výhra čtvrt milionu korun poputuje na charitu.



Upútavka k šou Kapor na torte TV Joj



Foto: vysielanie TV Joj

Video: vysielanie TV Joj, Youtube.com

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára