utorok 17. augusta 2010

Tlačová konferencia TV JOJ k ČSMT: Konkurencia bude mať čo robiť

Dnes sa konala tlačová konferencia k najväčšiemu jesennému projektu Česko Slovensko má talent. To najdôležitejšie vám prinášame na našom blogu.


Ako prvý sa k projektu vyjadril režisér Jeffo Minařík, ktorý je nadšený z úrovne talentov, ktoré sa predviedli v divadlách. "V réžii sme mali husiu kožu," povedal Jeffo smerom k niektorým talentom. Podľa jeho slov sa víťaz uživí v Las Vegas. K slovu sa dostala aj zástupkyňa licencora programu Fremantle Media, Andrea Gaváčová, podľa ktorej šou Česko Slovensko má talent v istých momentoch tromfla svet! Zdôraznila, že latka je oproti roku 2008, kedy šou vysielala Markíza, úplne inde a teší sa na to, ako šou príjmu diváci. Riaditeľ TV Joj František Borovský je zas presvedčený, že Prima aj Jojka dali do výroby šou maximum.


Po slovách od tých "najvyšších" sa na tlačove ukázali víťazi Slovensko má talent 2008 Old School Brothers, ktorí novinárom ukázali ich talent.


Po tanečnom vystúpení prišli na rad moderátori šou. Po dlhých dňoch natáčania boli zjavne unavení, Martin Pyco Rausch si je istý, že s Jakubom sú najunavenejšia moderátorská dvojica v Česku a Slovensku. Napriek tomu sa Pyco z práce teší, Jakub Prachař dokonca moderovanie divadiel za prácu ani nepovažoval. S moderátormi je veľmi spokojný Jeffo Minařík aj Andrea Gaváčová. Podľa nej je pre šou veľké šťastie, že má takých moderátorov, Jeffo verí, že sa rodí nová, doteraz u nás nepoznaná, mužská moderátorská dvojica. Moderátori boli zároveň pochválení, že sa nesnažia na obraze presadzovať seba, ale dávajú vyniknúť súťažiacim.


Nakoniec sa k slovu dostala hviezdna porota. Ako prvý prehovoril Jan Kraus, ktorý po pár hodinách od skončenia nakrúcania ešte nevedel opísať svoje pocity zo šou. "Únava prevláda nad dojmom," povedal. Je si však istý, že formát bude naplnený dostatočne. Jaro Slávik počas svojej reči väčšinu rátal koľko výnimočných talentov našli v divadlách. S ostatnými porotcami sa dohodol na šiestich. Pre Luciu Bílú to bol síce veľký zážitok, ale dosť únavný. Aj keď zažila veľa náročných hodín a dní vo svojej kariére, túto skúsenosť prirovnala k "jazde na tigrovi". Sedem dní a počas nich 14 hodín práce s tromi malými prestávkami dali zabrať všetkým. Slová poroty Jan Kraus uzavrel trefne. "Myslím, že sme povedali viac, ako sme vedeli."

Tlačová konferencia k Česko Slovensko má talent hlavne ukázala, že šou je pripravená výborne a je na najlepšej ceste poraziť konkurenciu. Ako na nej zaznelo, talenty sú vynikajúce a konkurencia bude mať čo robiť, aby sa Jojke s Primou vyrovnala. Obe šou štartujú už o týždeň v nedeľu po 20:00, tak sa tešme, ako najväčší súboj v doterajšej televíznej histórii dopadne.



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára