sobota 4. septembra 2010

Finále Kapra na torte rozdrvilo Talentmaniu!

Finálová, silne medializovaná časť najlepšej kuchárskej česko-slovenskej šou sa postarala o prvé prepadnutie Talentmanie.

Finálová, silne medializovaná časť najlepšej kuchárskej česko-slovenskej šou sa postarala o prvé prepadnutie Talentmanie.


Šou Kapor na torte sa rozlúčila tak, ako začala. Vysokých cez 36% získala kulinárska šou s poslednou časťou, pričom s podobným podielom aj štartovala. O vysokú sledovanosť sa postarali nielen hádky medzi Evou Mázikovou a Ivetou Bartošovou, ale hlavne celý piatok avizované vyjadrenie Nory Mojsejovej, ktorá sľubovala slová, aké Slovensko ešte nepočulo. A mala pravdu :)


Talentmania na Markíze podľa informácií medialne.sk získala len niečo cez 28% a tvrdo prepadla. Ťažiskové projekty Markízy si takéto čísla nepamätajú. Po úspešnom štvrtkovom ťažení Markízy so svojou šou, keď s ňou získala cez 40% si tak dobrý výkon nezopakovala.


Kým v širšej skupine 12+ Markíza s Talentmaniou prepadla, v mladšej cieľovke 12-54 získala aspoň priemer s podielom 31,9 %. Kapor na torte sa vyšplhal až cez 37 %. Záverečný "prejav" Nory Mojsejovej, už bez konkurencie Talentmanie a počas prestávky kvalifikačného futbalového zápasu Slovenska s Macedónskom, si pozrelo cez 900 tisíc divákov v 12+.


Foto: TV Joj

Výsledky sledovanosti sú čerpané z tlačových správ televízií, poskytovateľa údajov sledovanosti PMT TNS, prípadne portálu Medialne.sk.

3 komentáre:

T.I.P povedal(a)...

Tak to má být. A co česká čísla. Nemáte?

Miso-admin povedal(a)...

Zatiaľ bohužiaľ nie, všeobecne je to v Čechách skúpejšie na čísla, v pondelok po obede minimálne by sa mohli objaviť nejaké.

Miso-admin povedal(a)...

Tak nakoniec sme nejakú informáciu vylovili :)
http://cstalent.blogspot.com/2010/09/talentmania-v-piatok-prepadla-aj-v.html

Zverejnenie komentára