štvrtok 14. októbra 2010

Víťazi prvého semifinále Mako!Mako nahrajú svoj prvý videoklip!

Tvorcovia videoklipov, pracujúci pre agentúru TATA (Miroslav Kordiak a Branislav Kleberec) sa spolu so spolumajiteľom agentúry TATA, momentálne porotcom súťaže Česko Slovensko má Talent, Jaroslavom Slávikom rozhodli, že pomôžu jedinečnému zjavu na hudobnej scéne Českej a Slovenskej republiky, hudobnému zoskupeniu skrývajúcemu sa pod názvom MAKO!MAKO, ktoré sa stalo víťazom prvého semifinálového kola najsledovanejšej talentovej šou.

Tlačová správa TV Joj

Víťazi prvého semifinále Česko Slovensko má talent, skupina MAKO!MAKO, nahrajú svoj prvý videoklip!


Tvorcovia videoklipov, pracujúci pre agentúru TATA (Miroslav Kordiak a Branislav Kleberec) sa spolu so spolumajiteľom agentúry TATA, momentálne porotcom súťaže Česko Slovensko má Talent, Jaroslavom Slávikom rozhodli, že pomôžu jedinečnému zjavu na hudobnej scéne Českej a Slovenskej republiky, hudobnému zoskupeniu skrývajúcemu sa pod názvom MAKO!MAKO, ktoré sa stalo víťazom prvého semifinálového kola najsledovanejšej talentovej šou. Zo svojich zdrojov budú financovať videoklip pre singel tejto skupiny, bez akýchkoľvek nárokov na obchodovanie s právami, či nahrávkami tejto skupiny, a bez akýkoľvek nárokov na iný komerčný benefit z aktivít spojených so skupinou. Hodnotu videoklipu ohraničili tvorcovia a producenti z firmy TATA sumou 10 000 EUR.


"Skupina Mako!Mako ďakuje za ponuku a cení si tento záujem. Radi nadviažeme na ponúknutú spoluprácu", povedala managerka skupiny Vendula Šrýtrová. "Mako!Mako sú mimoriadne talentovaní ľudia. Ale úspech je aj o šťastí a využití príležitosti. Bola by škoda, keby ich hudba prepadla hrubým sitom komerčných nárokov, ktoré v súčasnosti vládnu v našich krajinách. V ich prípade veľmi rád ponúknem príležitosť a pomôžem šťastene" povedal Jaro Slávik, spolumajiteľ agentúry TATA a porotca Česko Slovensko má talent.


"Mako!Mako je nová, čistá voda na mlyn. Ponúkli zaujímavú a inovatívnu cestu, vychádzajúcu z klasického poňatia popu, hip hopu a čiastočne rocku. V tejto časti Európy je to nepoznaný level hudby. Ak niekto má posúvať latku kvality vyššie, táto skupina je na to predurčená. Veľmi chcem byť pri tom!" vyhlásil režisér Miroslav Kordiak, iniciátor myšlienky vyrobiť pre skupinu videoklip.


Druhé semifinále originálnej talentovej šou Česko Slovensko má talent je na programe už túto nedeľu o 20:15 hod. a diváci TV JOJ a TV Prima uvidia ďalšiu osmičku veľkých talentov.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára