piatok 15. októbra 2010

Koho uvidíme v druhom semifinále? Pripomeňte si ich vystúpenia

Česko Slovensko má talent čaká túto nedeľu v poradí druhé semifinále, z ktorého dvaja súťažiaci postúpia do Veľkého finále. Kto zabojuje o postup a ako sa predviedol na kastingu?

Česko Slovensko má talent čaká túto nedeľu v poradí druhé semifinále, z ktorého dvaja súťažiaci postúpia do Veľkého finále. Kto zabojuje o postup a ako sa predviedol na kastingu?


Koho v druhom semifinále uvidíme? Pozrite si krátky prehľad súťažiacich aj s ich vystúpeniami z divadelných kastingov.


Radek Bakalář - 9981

Radek Bakalář je tanečník aj kúzelník. „Mám 23 rokov a som nezadaný“, predstavil sa mladý muž, ktorý zrejme po odvysielaní už sám nebude. Alebo bude mať v schránke minimálne desiatky odpovedí na jeho verejnú výzvu. Pred porotou predviedol šou s levitujúcimi palicami, za čo si vyslúžil potlesk nielen od poroty, ale aj divákov. „Myslím si, že nebudeš dlho nezadaný. Si neuveriteľný“, zhodnotila Lucie Bílá. „Všetko tam bolo, ale trošku veľa. Ale talent máš. Len to treba zosynchronizovať“, doplnil Jaro Slávik. A „áno“ pridal aj Jan Kraus.

TS Beethoven - 9982

V poslednom zostrihu z divadiel sa objavila aj výborná tanečná skupina Beethoven z Chomutova. Nenápadne sa prebojovala až do druhého semifinále a keďže v divadelnom zostrihu bola zaradená len do bloku tanečných skupín, pripájame video z ich verejného vystúpenia.

Chi Chi Tornádo - 9983

„Je to na mne vidieť“, odpovedal na otázku, čo je na ňom špecifické, Petr Vostárek. „Nevedela som, že Tina Turner hovorí po česky“, zakontrovala porotkyňa Lucie Bílá. Chichi Tornádo, ako si hovorí, urobil poriadny vietor. Veď ako sám hovorí, Tina vie všetko, lebo je bohyňa. A tak sa aj predviedol, či predviedla? Dokonalá choreografia, ešte lepší spev, či aspoň playback a do najmenších detailov premyslená show. Ocenila to aj porota. „Ako Tina máte krásne nohy“, podotkla Lucie Bílá. „Nemám rád travesty show. Ale boli ste fantastický“, uzavrel Jaro Slávik.


Čítajte aj: Chichi tornádo chcela odstúpiť pre Františka!


Dominika Kormaňak - 9984

Pole dance, tanec pri tyči. To uvidíme vďaka Dominike v druhom semifinále. Aj ona sa dostala len do bloku postupujúcich v divadelnom zostrihu, preto si jej vystúpenie musíte vo videu nájsť (minúta 2:56).

Metal Kidz - 9985

Rodinka Metal Kids předvedla baby-metal, jak podotkl Jan Kraus ,,Kde byl baby-metal dokud se neobjevila tato rodina?“, uvidíme kam se probojují.

Out of Bounds - 9986

Majú od 18 do 28 rokov a spolu im to výborne tancuje. Volajú sa Out of Bounds a porote to poriadne ukázali. Diváci pri ich tanci šaleli a tanečníci čierno biely a oblečení v čierno bielom si od nich vyslúžili aj standing ovation. „Myslím, že to bola extra trieda. Tam je naozaj vidieť ten brazílsko-český alebo česko-brazílsky mix. A to, čo je dobré pre tanec je niekedy dobré aj pre tie národy. V tom je to ešte o niečo silnejšie, než čokoľvek iné. Moc krásne," zhodnotil Jan Kraus. Dostali trikrát „áno".

Lenka Piešová - 9987

Lenka Piešová je síce z dediny, ale spieva ako z veľkej knihy. V šou Česko Slovensko má talent predviedla skutočný talent. Pieseň Si muj pán od samotnej porotkyne Lucie Bílej spievala s nasadením, ale aj precítene. Tóny ukladala precízne ako diamanty v tom najdrahšom prsteni, za čo si vyslúžila obrovský potlesk. „Nielen to, že nádherné spievaš, ale si aj okúzľujúca. A som rada, že si si vybrala českú pieseň“, povedala Lucie Bílá. Jaro Slávik mal však iný názor. A tak bolo rozhodujúce slovo na Janovi Krausovi. „Jednoznačné rozhodnutie v hlave nemám. Ale bude veľký tresk, tam sa rozhodne. Dávam áno“, napokon rozhodol.

Marián Zázrivý - 9988

Tak, ako bojácne a s trémou prišiel pred porotu, tak s veľkým šťastím a naplnením odchádzal. Česko a Slovensko na konci druhého dielu Česko Slovensko má talent zažilo to, čo v Anglicku Susan Boyle. Citlivý, skromný, ale hlavne s úžasným talentom predviedol Marián výkon, aký sa vidí málokedy. Okamžite sa stal TOP favoritom súťaže a davy ho milujú. Takto vyzerá príbeh Susan Boyle po česko-slovensky.


Čítajte aj:
Silné životní příběhy. I to je součástí Česko Slovensko má talent
Marián Zázrivý, hviezda Talentu, zažil ťažké chvíle. Čo je s jeho bývalou ženou?
Veľký tresk: Zázrivého dvakrát stresovali!



Systém hlasovania:
Na území SR posielate prázdnu SMS na pridelené štvorčíslie, ktoré nájdete pri mene, alebo názve súťažiacich. Cena sms je 0,50 €.
Na území ČR posielate SMS vo forme štvorčíslia súťažiaceho na číslo 906 02 13. Cena sms je 12 KČ.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára