pondelok 27. septembra 2010

Sledovanosť v SR: Veľká facka pre Markízu, ČSMT ju rozdrvil (aktualizácia o 12-54)

Včera sa Česko Slovensko má talent podaril neuveriteľný kúsok, napriek konkurenčnému Súdnemu dňu dokázal Talentmaniu "poslat do kytek". Čísla v 12+ hovoria o prepadnutí Talentmanie, v 12-54 Talent získal ešte viac! Aktualizácia.

V mladšej cieľovej skupine 12-54 sledovalo Česko Slovensko má talent a jeho posledný kastingový diel neuveriteľných 17,2 % (rating) pri podieli 45,1 %. Vďaka tomuto výkonu sa originálna šou stala najsledovanejšou reláciou dňa, takže tak, ako sme predpokladali, porazila aj najsledovanejšie spravodajstvo, Televízne noviny Markízy. Talentmania získala u mladých len 32,2 %. Česko Slovensko má talent dosiahol viac ako 50%-ný podiel až v 3 krajoch: Bratislavský 51,1 %, Trenčiansky 51,2 % a šou sa darilo aj na východe, v Košickom kraji získal až 50,8 %. Čísla sú uvedené v 12-54.




Pôvodná správa

Veľká facka pre Markízu, ČSMT ju rozdrvil (12+)

Včera sa Česko Slovensko má talent podaril neuveriteľný kúsok, napriek konkurenčnému Súdnemu dňu dokázal Talentmaniu "poslat do kytek". Čísla v 12+ hovoria o prepadnutí Talentmanie, čakáme na 12-54, kde bude výsledok pre Talent ešte priaznivejší.


Česko Slovensko má talent zažil s posledným kastingovým dielom nielen svoj najväčší úspech, prvýkrát dokázal na Slovensku natoľko oslabiť konkurenciu, že Markíza si už výkon Talentmanie pochvaľovať nemôže. Tá to totiž jemne "lízla" priemer stanice, keď dosiahla len 31,6 % podiel. Zároveň stratila stotisíc divákov.


Česko Slovensko má talent naopak zažil ďalší nárast divákov a prvýkrát v 12+ presiahol hranicu 40%, keď získal podiel 41,7 %. Tento trend môže priniesť Jojke nové rekordy sledovanosti vrámci celej jej histórie.


Upresnime ešte, že Talentmaniu v 12+ celodenne porazili všetky spravodajské relácie Jojky vysielané po 19:30, Jojka tak zaplnila rebríček Top programov nedele od 2. po 4. miesto. Česko Slovensko má talent porazili len hlavné správy Markízy, v 12-54 sa im to podariť nemuselo.


Foto: TV Joj, TV Prima

Výsledky sledovanosti sú čerpané z tlačových správ televízií, poskytovateľa údajov sledovanosti PMT TNS, prípadne portálov Medialne.sk a Digizone.cz.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára