nedeľa 29. augusta 2010

Talentmania vsadila v prvý deň na priamy prenos. Natiahne ho kvôli sledovanosti?

Živé prenosy budú určite patriť k silným zbraniam Novy a Markízy, o čom svedčí aj ich rozhodnutie odštartovať Talentmaniu naživo.


Miestom, kde sa začne vlastný projekt lídrov, by mal byť na zámku v Miloviciach. Priamy prenos má byť z jeho nádvoria a objavujú sa informácie o zlom počasí a daždi, ktorý by mohol prenos skomplikovať. Televízie vraj však majú predpoveď o peknom počasí, ak od doktora Iľka, nezaprší o dve republiky ďalej :)


V súvislosti s nasadením priameho prenosu sa dá bez pochýb predpokladať natiahnutie šou od skoršieho štartu 19:50 aj po 23:00. Keďže Jojka s Primou skončia pravdepodobne do desiatej hodiny, nechtiac spravia nábeh práve konkurencii. Tá tak môže veľa získať v celkovom priemere sledovanosti prvého dielu výrazne pokoriť Česko Slovensko má talent. Dôležitá preto bude sledovanosť projektov v čase, keď sa vysielali súbežne.


Talentmania teda odštartuje netradične, tak, ako bude netradične pokračovať o týždeň, neúnavným maratónom od stredy do nedele. V priamom prenose by sa mali okrem moderátorov a poroty, objaviť aj všetky adeptky na moderovanie s Marešom, takže o program bude postarané.



Foto: TV Markíza, TV Nova

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára