nedeľa 29. augusta 2010

Česko Slovensko má talent nezačne súbežne, Jojka štart neposúva

Jojka dnes upozorňuje na štart projektu občasnou animáciou v logu, ktorá jasne hovorí o čase začiatku vysielania, aký uvádza program.


Jojka s Primou neodštartujú šou spoločne, tak, ako by to mala spraviť konkurencia. Tá však štartuje Talentmaniu naživo, takže pravdepodobne potrebuje začať v rovnakom čase. Na štart Talentmanie už o 19:50 tak reaguje iba Prima, ktorá o tom okamžite informovala na FB. Tá však má väčší dôvod, prispôsobiť sa Nove, pretože v Čechách má ešte stále väčšie postavenie a silu trhový líder nad komerčnou dvojkou.


So skorším štartom šou prišla ako prvá televízia Nova, ktorá to oznámila vo svojom hlavnom spravodajstve. Prima neskôr na oficiálnej FB stránke Talentu oznámila rovnaký krok a to štart o 19:50, hneď po VIP správach s Janom Krausom. Jojka s Markízou zatiaľ o skoršom štarte neinformovali. Markíza ma s Talentmaniou začať o 20:00, čiže sa ľahšie zosúladí s Novou ako Jojka s Primou, kedže slovenská trhová dvojka štartuje svoj večerný program o 20:15. Joj tak nezruší svoje krátke spravodajské relácie kvôli štartu ťažiskového projektu a spoľahne sa na svoje promo, kvalitu a úsilie, ktoré do formátu s Primou vložila.



Foto: vysielanie TV Joj

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára