štvrtok 15. júla 2010

Markíza vydala tlačovú správu, ktorá pobúrila neprajníkov

Kým súťažiacich do Česko Slovensko má talent ešte len divadelná časť čaká, Markíza s Novou ju už odštartovali. K prvému neverejnému kastingu vydala tlačovú správu, ktorá ľudí pobúrila.


Konkurenčná šou Markízy a Novy poslednou tlačovou správou popiera, že by sa výber do užšej časti šou skončil fiaskom. Markíza v nej napísala "Spomedzi asi 20 000 uchádzačov z verejných kastingov postúpilo do „divadla“ asi 1000 najzaujímavejších talentov." Toto konštatovanie pobúrilo všetkých, ktorí sa stretávali počas celého priebehu kastingov s informáciami, že sa končili fiaskom. Tieto domnienky potvrdzovali nielen nulové informácie o účasti zo strany PR televízií, ale aj nulový záujem o kasting na Expres festivale, ohlasy zúčastnených na kastingoch či jediná skupinová fotografia z kastingu.


Kým účasť na kastingoch do Česko Slovensko má talent dosiahla číslo okolo 6 000 uchádzačov, podľa tlačovej správy Markízy sa na verejných kastingoch zúčastnilo 20 000 uchádzačov. Vzhľadom na tak vysoké číslo je prekvapujúce, že sa Jojka s Primou účasťou pochválili a Markíza s Novou nie.


O vyjadrenie sme požiadali aj PR televízie Markíza, ktoré vám prinesieme už zajtra.




Tlačová správa TV Markíza: V Bratislave sa počas neverejných kastingov predviedlo 300 skvelých talentov




Tu sú niektoré názory od návštevníkov portálu medialne.sk na túto informáciu:


"Spomedzi asi 20 000 uchádzačov z verejných kastingov postúpilo..." takto nechutne zavádzať som už dávno nevidel, všetci sme videli z fotiek a aj samotní súťažiaci sa vyjadrili na Facebooku, že účasť na kastingoch bola slabá a kastingy dopadli fiaskom. Čerešničkou na torte bol posledný špeciálny kasing v spolupráci s rádiom Expres, kde im prišiel až jeden človek :D
Zrejme, keď už nevedia inak zaujať, tak aspoň takto, škoda pre nich, že sú to len vymyslené čísla...


Vy ste asi nepostrehli, že najviac ľudí sa prihlasovalo na kastingy cez internet.Takže asi tam bude tých 20 000 ľudí.


Bol som na castingu v Poprade a nebolo tam ani 100 ludi, tak kde nabrali 20 000? Boli asi aj dalsie castingy - tajne na utajenom mieste s utajenymi ucastnikmi a s utajenym terminom :)


FOTO: TV Markíza, TV Nova

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára