pondelok 21. júna 2010

Žilina plná prekvapení!

Tento víkend sa konali až dva kastingy do veľkej talentovej šou. Rozhodne nesklamali rôznorodosťou ani počtom. Začínalo sa v Žiline.


V piatok sa o deviatej ráno začal talentový víkend v Žiline a už vtedy bolo jasné, že núdza o talenty nebude. Stovky ľudí čakali pred hotelom Holiday Inn, kedy sa otvoria brány kastingu a našťastie sa dočkali, pretože ich výkony stáli za to! Opäť sa rozdávala aj Divoká karta a dostala sa do zaujímavých rúk. Získala ju operná speváčka, ktorá žije na vozíčku, s nájdením karty jej pomáhala mamina. Aj keď nemusela, Lucia svoj spev aj predviedla.


Do Žiliny prišli aj prekvapenia. Známa tvár s novým účesom Leo Machala asi nemal dosť vo federálnej Superstar a šťastie prišiel vyskúšať pred úplne inú porotu, pre istotu nezameranú len na spev, Leo chce totiž postúpiť!


Ďalším prekvapením bol príchod svetoznámej postavičky z Ameriky, Mr. Beana! Spolu s macíkom, s ktorým tvorí nerozlučnú dvojicu, si nenechal ani on ujsť príležitosť preraziť aj na česko-slovenskej pôde a tým, že sa ukázal práve v Žiline asi odhalil aj svoj pôvod. Ktovie čo povystrájal pred porotou, snáď sa nikomu nič nestalo :)


Parkour, akrobacia, ľudová hudba, electric boogie, jazda na unicycle, desiatky rôznorodých tancov a speváckych čísel. Aj takto vyzeral kasting v Žiline, ktorý rozhodne nesklamal. Česko a Slovensko naďalej ukazujú, že majú talent a vedia, že originálna talentová šou je len jedna! Čítajte nás dnes aj naďalej, okrem noviniek z ostravského kastingu porovnáme originálny Talent s Talentmániou.




FOTO: TV JOJ, TV Prima

1 komentár:

T.I.P povedal(a)...

nj kam se hrabe TalentMania, už se těším :-D

Zverejnenie komentára