pondelok 21. júna 2010

Ostrava doslova šokovala! Ukázala aj nemožné

Rozhodne originálny a vynikajúci bol kasting v Ostrave, ktorý sa konal v nedeľu. K videniu boli naozaj unikáty!


Nielen piatok, ale aj nedeľa (20. 6. 2010) patrila kastingovému kolu Česko Slovensko má talent. Kto mal na tento kasting veľké očakávania, tak sa dočkal, predvádzali sa totiž ojedinelé veci. Opäť však bola v hre aj Divoká karta. Tentokrát ju získal ten, kto chytil tubus, v ktorom bola karta zrolovaná. Do davu sa hádzali dva, jeden bez karty, a len jeden sa tak po jeho otvorení mohol tešiť. Tubus s kartou si nakoniec uchmatol Pavel Mrovec. Ten chcel pred porotou predviesť spev, alebo imitáciu zvierat, karta mu však zabezpečila priamy postup pred hlavnú porotu.


Svoj výkon však museli predviesť všetci ostatní. Dych vyrážalo ostravské zoskupenie Seven Moves. Tí vďaka skákajúcim topánkam doslova lietali po miestnosti až do niekoľkometrovej výšky. Svoj talent nemohli ukázať v kastingových priestoroch, úžasné kúsky tak predvádzali vo veľkej sále so zvýšenými stropmi.


Ani v Ostrave nechýbali zvieratá. Po psoch či koňoch, ktoré boli k videniu doteraz sa prišli ukázať aj králici. Dvojica z Chotěboře prišla predviesť drezúru králikov, alebo Králičí hop.


Kasting zažil aj šok, keď sa v miestnosti objavil dokonale vyzerajúci imitátor Michaela Jacksona. Nebol sám, aby originálnosť tanca mu zabezpečil jeho tieň, ktorý ho všade, aj pri tanci, nasledoval. Dvojica si hovorí Jackson Live Show a sú z Ostravy. Ich výnimočný nápad v spojení s dokonalým tancom mohol porote vyraziť dych!


Na kasting prišiel dokonca aj sám Ježiš! Ani ten však nebol ozajstný a tak sa veľká senzácia nekonala. Ale aj on dokázal prekvapiť, Tomáš odetý do kostýmu Ježiša totiž vystupuje v metalovej kapele Anulis Ostium.


Kasting z Ostravy sa nielen vďaka týmto talentom, ale aj iným ako imitátorom, predstaviteľom komiksových postáv, nebezpečným kúskom s bičom, či huslistkám, zapísala medzi tie najlepšie. Uznanie si zaslúži taktiež počet talentov, ktorý bol vyše 900!. Preto sa už teraz tešíme na to, čo ukážu Košice už tento piatok 25. 6. 2010 od 9:00 v hoteli Hilton. Kasting v Prahe bude o dva dni neskôr v nedeľu v hoteli Corinthia taktiež od deviatej ráno.


Dnes si na nás nezabudnite kliknúť ešte raz, budeme porovnávať originálny Talent s Talentmániou!


FOTO: TV JOJ, TV Prima

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára