utorok 18. mája 2010

INFO Z TLAČOVKY: V porote Kraus aj Lucie Bílá!


Dnes sa konala tlačová konferencia k projektu ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT. Fanúšikovský blog ČSTALENT, samozrejme, všetky informácie pozorne zisťoval a prináša vám všetko, čo by ste mali vedieť.


Jan Kraus, Lucie Bílá a producent Jaroslav Slávik, ktorý mimochodom pracoval donedávna ako šéfproducent Markízy, zasadnú do porotcovských kresiel nového projektu. Mená moderátorov zatiaľ nie sú známe, istá je však informácia, že to budú dvaja muži. Andrea Gavačová, zástupkyňa spoločnosti Fremantle Media, ktorá vlastní licenciu na tento formát, uviedla, že televízny boj o TALENT bol veľmi intenzívny a podobnú situáciu vo svojej kariére ešte nezažila. Súťaž bude nasadená do vysielania pravdepodobne od septembra a získala ten najexkluzívnejší televízny vysielací čas - nedeľa o 20:00. Hlavným režisérom projektu je Jeffo Minářik, kreatívnou producentkou Adriana Kronerová. Výrobu povedie TV JOJ a TV Prima vo vlastných rukách, s prítomnosťou externej spoločnosti sa neráta.


Odhalené je aj prekvapenie k hlavnej finančnej odmene pre víťaza v hodnote 100 000 eur. Ním je exkluzívne angažmá v Las Vegas. Víťaz TALENTU sa zároveň zúčastní World Got Talent, teda stretnutia víťazov súťaže zo všetkých krajín, v ktorých sa projekt Got Talent vysielal. Od zajtra sa rozbehnú tri čierne kadilaky po českých a slovenských cestách, aby odprezentovali práve toto prekvapenie. Kastingy do šou začínajú o 10 dní, televízie pripravujú intenzívnu kampaň s podrobnosťami.


FOTO: topky.sk
ZDROJ: TV JOJ, internet

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára