streda 12. mája 2010

Talent bude moderovať mužská dvojica. Žeby Mareš a Mokrý?!

Televízia JOJ vo večernom spravodajstve priniesla nové informácie o projekte Česko Slovensko má Talent. Tou, zatiaľ, najdôležitejšou je, že súťaž bude moderovať dvojica v zložení muž - muž. Táto kombinácia vychádza z faktu, že federálny Talent sa bude držať britskej predlohy.


Krátka reportáž predstavila aj Braňa "Bruna" Cibereja, známeho hlavne vďaka "hlasu zo zákulisia", ktorý dôverne poznáme z projektov konkurenčných televízií. V Talente však bude zastávať úlohu kreatívneho producenta.


František Borovský, riaditeľ programovej divízie TV JOJ, uviedol, že do týchto chvíľ sa do projektu prihlásilo okolo 3000 ľudí. A to len za prvé dva týždne od spustenia kampane. Československý Talent sa bude držať britskej verzie projektu, líšiť sa má zatiaľ v tom, že pred vystúpeniami uchádzačov sa s nimi podrobnejšie zoznámime. V Britain's Got Talent idú súťažiaci priamo pred porotu a pred ich vystúpením sú o nich uvedené len stručné informácie.


Kto by teda mohol tvoriť dvojicu moderátorov? Za českú stranu sa najviac hovorí o Leošovi Marešovi, ktorého český denník Blesk nafotil pri rokovaní s generálnym riaditeľom TV Prima. Mareš to napokon aj sám potvrdil a zdroje zo zákulisia hovoria, že mu Prima ponúkla mastný honorár. Môže to však byť aj bývalý manžel Marianny Ďurianovej, Libor Bouček, ktorý už v minulosti spolupracoval s Primou pri rôznych programoch. Slovensko zatiaľ neuvádza žiadne tipy, keďže bulvár rozoberal hlavne mužsko-ženskú kombináciu. Teraz je však jasné, že Adela Banášová moderátorkou byť nemôže a tak sa začína hovoriť o Jurajovi Mokrom, ktorý sa v posledných dňoch začína častejšie objavovať v priestoroch televízie JOJ na bratislavskej Kolibe


FOTO: Časopis ŽIVOT

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára