streda 27. októbra 2010

Kto vystúpi vo 4. semifinále? Sledujte ich kastingové vystúpenia

Česko Slovensko má talent čaká túto nedeľu v poradí štvrté semifinále, z ktorého dvaja súťažiaci postúpia do Veľkého finále. Kto zabojuje o postup a ako sa predviedol na kastingu?

Česko Slovensko má talent čaká túto nedeľu v poradí štvrté semifinále, z ktorého dvaja súťažiaci postúpia do Veľkého finále. Kto zabojuje o postup a ako sa predviedol na kastingu?


Koho vo štvrtom semifinále uvidíme? Pozrite si krátky prehľad súťažiacich aj s ich vystúpeniami z divadelných kastingov.


Křečkovi muži

Na pódium prišli vo veľkom, ale zahalenom štýle. Pod čiernymi habitmi sa síce črtali aj veselšie farby, ale že tanečníci zo zoskupenia Křečkovi muži – T- BASS predvedú až takú show, asi nikto nečakal. Všetko sa však začalo postupne odvíjať... najskôr latinské rytmy, potom americká produkcia, či break – dance. Problém im nerobil ani jeden štýl. 11 mladých mužov predviedlo skutočnú tanečnú show. „Toto je úžasné, technicky dokonalé“, rozplýval sa Jaro Slávik. Naznačovalo to teda, že úspech skutočne budú mať. Po dvoch minútach bol jasný verdikt. „Takto si predstavujem show“, zhodnotila Lucie Bílá. „Je to pekné a vtipné. Čo je vtipné, je dobré. Takže výborné“, doplnil svojich kolegov Jan Kraus. O postupe skupiny Křečkovi – muži – T – BASS tak nebolo pochýb.

Magdaléna Lippke

64 - ročná Magdaléna Lippke pochádza z Nitry, žila v Amerike – v Chicagu a na Floride. „Mala som zaujímavý život a rada by som zaspievala kabaret“, predstavila sa žena plná energie. V súčasnosti si užíva dôchodok a spríjemňuje si ho najmä hudbou a tancom, napriek menšiemu hendikepu. Plným hlasom zabavila celé divadlo, čím si vyslúžila aplauz publika. „Máte teda fakt šmrnc“, zhodnotila Lucie Bíla. Pridali sa aj Jan Kraus a Jaro Slávik. Magdalénu teda uvidíme aj v ďalšom kole.

Long Vehicle Circus

Sú štyria a dohromady majú na výšku asi 12 metrov. Nečudujte sa. Nechodia po svojich, ale na chodúľoch. A tak na nohavice spotrebujú asi trikrát toľko látky ako bežný človek. Vôbec to ale neprekáža. O to zaujímavejšie je ich už aj tak originálne predstavenie. Long Vehicle Circus majú iba jediný problém. Aby nenabrali strop. „Extra trieda. Ďakujeme!“, zhodnotil Jan Kraus. Rovnaké hodnotenie mala pripravené aj Lucie Bílá. „Vy by ste mali z tejto šou okamžite odísť. A ísť do las Vegas, mať svoju šou. Zarábať peniaze a nie súťažiť s amatérmi“, zložil kompliment inokedy nekompromisný Jaro Slávik.

Salut Roma

Párovo odtancovali tanec, ktorý originál tancujú len muži. A to si nemohol nevšimnúť Jaro Slávik. „Skupina tancuje fantasticky to, ako sa to tancovať má v tej pánskej zložke. Ak by toto malo prejsť cezo mňa, tak to prejde len ako mužská zložka," povedal Slávik. A tak sa aj stalo. Dievčatá zo Salut Roma to síce chvíľu mrzelo, ale bez väčších problémov poslali svojich partnerov ďalej.

Zuzana Saparová a F Dur Jazz Band

Zoskupenie, ktoré si hovorí F Dur Jazz Band prišlo do Národného divadla v Prahe naoko nenápadne. Hluk narobili až po tom, čo si rozložili svoje nástroje. Ale aký hluk! Skladba od excentrickej speváčky Bjork znela v podaní Zuzky Sapárovej priam geniálne. Výkon ohodnotila Lucie Bílá s nadšením: "Nádherné, nádherné, ja som si to užila. Bolo to sebavedomé a verila som vám to!" Očividne to Jazz Bandu uverilo aj publikum, ktoré mu venovalo standing ovation. A verdikt? Pozrite si video.

Lucia Smolíková a pes Angel

26letá Lucie z Prahy předvedla výborný DOG-DANCING se svým pejskem Anglem. Porota i diváci v divadle byli uchváceni, Lucie si postup právem zasloužila.

Anton Toráč

Anton Toráč bol plný odhodlania. Aj keď na začiatku sa chcel pobrať spievať kamsi do zákulisia, moderátori ho nasmerovali správne na javisko pred porotu. Nesplnil však očakávania Lucii Bílej, aby predviedol nejaký nevšedný talent. Tak to skončilo troma X-kami a vyjadrením Jana Krausa: „Čo by ste mohol robiť určite je parodovať Ramazottiho." Napriek tomu a dosť nečakane sa nad ním porota zľutovala, našla v jeho vystúpení niektoré pozitíva (ako napríklad odspievaný refrén) a poslala ho ďalej s dvoma „áno".

Katarína a Zuzana Winklerové

První díl uzavřely sestry Winklerové, jejichž úžasný hlas je doslova neuvěřitelný, budeme dál držet palce.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára