nedeľa 31. októbra 2010

4. semifinále ovládli sestry Winklerové. Vo finále aj Křečkovi muži

Posledný októbrový deň sa o 20:15 začalo na obrazovkách Jojky a Primy 4. semifinálové kolo Česko Slovensko má talent. Prinieslo doteraz najslabšie výkony súťažiacich, no napriek tomu šance na postup nezískali favoriti poroty.

Posledný októbrový deň sa o 20:15 začalo na obrazovkách Jojky a Primy 4. semifinálové kolo Česko Slovensko má talent. Prinieslo doteraz najslabšie výkony súťažiacich, no napriek tomu šance na postup nezískali favoriti poroty.


Pred vôbec prvým vystúpením štvrtého semifinále sa o náladu v sále a u divákov doma snažila postarať kapela, ktorej členom je aj Jakub Prachař, Nightwork. Štáb si na ich vystúpenie, pre efekt, zohnal cez sociálnu sieť Facebook aj desiatky komparzistov, ktorí získali lístky na semifinále zadarmo.


Potom sa však už začalo súťažiť, poslabšie a častokrát nápadmi preplnené vystúpenia striedali nepochopené fóry moderátorov nielen divákmi ale aj samotným Pycom s Jakubom. Najväčšie šance na postup si získali Lucia Smolíková a pes Angel, u ktorých len Jan Kraus vytkol vyčerpanosť nových prvkov vo vystúpení, Salut Roma bez partneriek, ktorých tanec bol famóznou ukážkou rýchlosti rómskych nôh a rúk, sestry Winklerové a bezpochyby postup hlavne porota očakávala pri mene Zuzana Saparová. Tá sa však nedostala ani do Top 3 v diváckom sms hlasovaní.


To totiž ovládli práve na záver semifinále vystupujúce sestry Winklerové, ktoré ako tretie dokázali postaviť na nohy všetkých troch členov poroty. Na druhom a treťom mieste a síce do rozstrelu sa dostali Křečkovi muži, ktorých vystúpenie sklamalo a Lucia Smolíková so psom Angelom. Kým Jaro sa priklonil k vydarenejšiemu semifinálovému vystúpeniu Lucie s Angelom, Jan a Lucie si vybrali vtipný tanec. Ten sa však bude musieť vrátiť na úroveň z divadla či dokrútky pred semifinálovým vystúpením.


Foto: vysielanie TV Joj

2 komentáre:

EVO povedal(a)...

Chcete vidět opravdové talenty a dříče? 5. semifinále to jistí! Zatím největší koncentrace opravdu talentovaných lidí, kteří by hravě porazili dnešní Křečky. Ti nepředvedli nic světoborného a přesto postoupili (chyba je nejspíše v systému hlasování). Osobně fandím Mighty Shake Zastávce ( http://www.mighty-shake.com ) a pak těm dvěma krásným houslistkám :)

Unknown povedal(a)...

Kočky boli úžasné držím im palce a kto nemá sluch nech sa k tomu nevyjadruje.

Zverejnenie komentára