nedeľa 5. septembra 2010

2. díl ČSMT: Pláč, pád i příběh Susan Boyle po česko-slovensky

Již před chvílí skončil 2.díl světové show Česko Slovensko má talent. Mysleli jste si, že první díl ukázal vše? Že Češi a Slováci už nic nepředvedou? Tak to jste se sakra mýlili! Troufáme si říct, že tohle byla ještě větší pecka než minule!

Již před chvílí skončil 2.díl světové show Česko Slovensko má talent. Mysleli jste si, že první díl ukázal vše? Že Češi a Slováci už nic nepředvedou? Tak to jste se sakra mýlili! Troufáme si říct, že tohle byla ještě větší pecka než minule!


Vedle absurdních výkonů zde byly spatřeny i takové výkony, ze kterých mrazilo v zádech. Na úvod nás uvítala skvělá taneční skupina The Pastels, která je snad možná ještě lepší než předchozí BDS. Určitě vás zaujala břišní tanečnice Jasmína, bohužel, talentu v sobě moc neměla, ale divák se určitě pobavil. Velkou hvězdou večera bylo duo Brejk Denc Bradrz, kteří uplatili porotu salámem Vysočiny a pobavili všechny okolo. Na scéně se objevil i pán s hrající hadicí.


Také se přihlásily sestry Matiové, avšak pouze jedna z nich dostala toužené ANO a mohla pokračovat dále. O překvapení se postaraly i roztleskávačky, když při vystoupení jedna z nich spadla, doufáme, že se jí nic vážného nestalo a bude v pořádku. Divadlo navštívila i dcera Dominika Haška, předvedla, že není protekčním děťátkem, ale umí se prosadit sama. Tu vystřídala malá roztomilá Lianka, která si svým projevem i zpěvem okamžitě získala nejen porotu.


Svůj talent ukázala i Marika, která si připravila malování do písku a porota ji jednomyslně posunula dále. Diváků pobavila i Naděžda Krupská, která Halinu Pawlovskú napodobnila velmi věrohodně. Na své si přišli i ti, kteří mají v oblibě hudební nástroje. Blonďaté duo huslistiek předvedli své houslové umění na výbornou. Zahanbit se nedal ani saxofonista Patrik Žiga, který pozdvihl ze sedadel každého diváka. Excelentní step ukázal 21 roční Daniel Borak. Divadlo navštívil i v tomto díle imitátor Michaela Jacksona, který však tentokrát nepostoupil.


V tomto díle platilo, to nejlepší na konec! Když přišel Marián skromně a vyčerpaně na scénu, kde kdo si myslel, že to je jen další člověk, který toho moc neumí. Ale to nebyla pravda, už po pár tónech z jeho árie všichni jásali a řvali. Marián to nevydržel a ukáplo mu několik slz štěstí a dojetí, čemu se nelze vůbec divit.


I v tomto díle porota perlila, několik hlášek Jana Krause, Lucie a Jara byly skvělé. Moderátorská dvojice je velmi dobře sehraná. Pokud se díl od dílu bude zvyšovat kvalita, nevíme, kam se dostaneme u posledního dílu. Primo a Joj, gratulujeme, jen tak dál!


Foto: TV Joj

1 komentár:

Unknown povedal(a)...

nemam slov kolko talentov sa skryva a namiesto tych ozajstnich talentov kolko babrakov ucinkuju v TV . porota musi mat pevne nervy ked tam sa dosmatra nejaky antitalent a este k tomu namysleni . no ale ten jaro je krasvec . boze len raz ho tak mat v posteli

Zverejnenie komentára