piatok 13. augusta 2010

Horúca novinka: Ďalšia recesia od Jojky? Maratón Talentmanie dostane novú konkurenciu!

Jojka s Primou podľa najnovších informácií chystajú vlastný maratón najlepšej šou. Kuchárskej!


Pár dní po tom, čo Markíza s Novou informovali o maratóne Talentmanie od stredy 1. septembra až do nedele, prichádza Jojka s Primou s vlastným maratónom. Najnovšie programové plány uvádzajú iný program, ako Joj niekoľko dní promuje. Štart novej série Vtierka Castle, či nového seriálu Klamári odsúva na 21:15, aby od pondelka do piatku priniesla na 20:15 najlepšiu česko slovenskú kuchársku šou, ktorú nazvala Kapor na torte. Už označenie najlepšia česko slovenská šou pripomína snaženie konkurencie v spojení s Talentmaniou, ktorá má byť tou najlepšou. Zároveň tento expresne rýchlo nasadený kuchársky maratón vyznieva ako reakcia na nasadenie Talentmanie 5-krát do týždňa.


Kapor na torte má byť kuchárska šou, v ktorej sa má stretnúť taká kombinácia celebrít, akú by sme nečakali. 5 častí tejto šou je rozdelených od pondelka na "Deň prvý" až do štvrtka na "Deň štvrtý" a v piatok by sme mali zistiť "Kto varil najlepšie".


Otázkou ostáva či ide o recesiu Jojky tak, ako to poznáme pri promovanej relácii Puhdys je Puhdys, ktorá sa nikdy neodvysielala a robila si posmech z konkurenčnej šou Elán je elán, alebo pôjde o reálny, dlhšie pripravovaný formát. Viac informácií prinesieme budúci týždeň.


Anotácia Kapor na torte

Najlepšia Česko Slovenská kuchárska show. Zažite chute a rozhovory, ktoré ste ešte nevideli! Pripravte sa na šokujúcu kombináciu celebrít, ktoré sa už takto nestretnú! Ako to vyzerá u nich v kuchyni, ako varia a čo majú najradšej? Viac už čoskoro na obrazovkách TV JOJ a TV PRIMA!



Foto: medialne.sk

1 komentár:

Unknown povedal(a)...

Alebo parodia Radio Hijó na Radio Fresh :)

Zverejnenie komentára