utorok 3. mája 2011

Druhý Talent odštartoval kastingom v Prahe

Jesenný ťažiskový projekt TV JOJ a TV Prima odštartoval svoju púť uplynulý víkend v Prahe. O postup do Divadla bojovalo vyše 500 uchádzačov.

Jesenný ťažiskový projekt TV JOJ a TV Prima odštartoval svoju púť uplynulý víkend v Prahe. O postup do Divadla bojovalo vyše 500 uchádzačov.


Najmladšou adeptkou kastingu sa stala len dvojročná Sofia, ktorá so svojou mamou predviedla brušné tance. "Sofinka začala tancovať, keď mala rok. Sama robím brušné tance a tak to zrejme odpozerala odo mňa,“ povedala novinárom šťastná mamička. Zaujalo aj duo Crazy Brakers, ktoré tvoria Petr a Iveta. Svoj tanečný štýl prirovnávajú ku Kámasútre.


Na konkurze nechýbali moderátori projektu Martin "Pyco" Rausch a Jakub Prachař. Dlhé chvíľky čakania prítomným spríjemňovali minuloroční víťazi , akrobatické duo Dae Men, a kúzelník i zabávač v jednom, Richard Nedvěd.


"Veľkú časť účastníkov kastingov sme si priamo pozvali po oslovení kastingovými agentúrami a na základe tipov, ktoré sme dostali. Z prihlásených sme si vybrali iba čísla, ktoré by mali šancu zaujať. Zaujímavosťou je, že už teraz sa nám prihlásili zaujímavé talenty zo zahraničia, šou Got talent tak čoraz viac prekračuje hranice krajín, v ktorých sa práve vysiela,“ vyjadril sa ku kastingu režisér projektu Jeffo Minařík.


VIDEO Z KASTINGU


Najbližší kasting sa uskutoční 7. mája v Brne. Všetky podrobnosti a prihlášku nájdete na oficiálnych stránkach projektu.


Foto: TV JOJ
Video: Aktuality.sk, Youtube.com

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára