sobota 7. mája 2011

Chi Chi Tornádo je späť!

Na kastingu v Prahe sa objavila aj známa postavička z prvej série, transvestita Chi Chi Tornádo. Čím chce zaujať porotu a divákov tento rok?

Na kastingu v Prahe sa objavila aj známa postavička z prvej série, transvestita Chi Chi Tornádo. Čím chce zaujať porotu a divákov tento rok?


Minulý rok zaujala Chi Chi Tornádo československé publikum natoľko, že sa so svojou extravagantnou šou prebojovala až do semifinálového kola. Jej vystúpenia, ktoré parodovali speváčky Tinu Turner či Mariah Carey boli plné energie a zábavy.



Tento rok chce Chi Chi zaujať novinkami. Na kastingu sa objavila s ohnivým triom dám a po novom už nebude spievať na playback ale naživo. Štáb TV JOJ s ňou v Prahe nakrútil krátky rozhovor.



Foto: noviny.sk
Video: noviny.sk, youtube.com

2 komentáre:

Unknown povedal(a)...

TALENT? :-) HMMM

Anonymný povedal(a)...

úvěrová společnost, která mi poskytuje půjčku ve výši 5 000 000,00 USD, když ostatní investoři půjčky zanedbali moji nabídku, ale pan benjamin lee mi poskytl úspěšnou půjčku. Jsou přímo zapojeni do financování půjček a projektů z hlediska investic. poskytují finanční řešení společnostem a jednotlivcům, kteří hledají přístup k fondům kapitálových trhů, mohou vám pomoci financovat váš projekt nebo rozšířit vaše podnikání .. e-mailový kontakt :::: také 247officedept@gmail.com nebo napište na číslo whatsapp na + 1- ( 989-394-3740)

Zverejnenie komentára