pondelok 6. decembra 2010

Najzázrivejší okamih finále Talentmanie: Operná legenda Dvorský ďakoval JOJke v priamom prenose konkurencie! (video)

Aj druhá, ale jediná okopírovaná, talentová súťaž jesene sa dočkala konca. Napriek desiatim finalistom, finálovému super extra duelu a vyhláseniu víťaza, sa "najsledovania hodný" okamih udial až na samý záver. Špeciálny hosť, operná legenda Peter Dvorský, sa poďakoval Jojke za Talentmaniu. A Mareš mu pohotovo odstránil mikrofón z rúk! Sledujte video

Aj druhá, ale jediná okopírovaná, talentová súťaž jesene sa dočkala konca. Napriek desiatim finalistom, finálovému super extra duelu a vyhláseniu víťaza, sa "najsledovania hodný" okamih udial až na samý záver. Špeciálny hosť, operná legenda Peter Dvorský, sa poďakoval Jojke za Talentmaniu. A Mareš mu pohotovo odstránil mikrofón z rúk!


Aj keď nebudeme zbytočne rozoberať Superfinále Talentmanie, oplatí sa pripomenúť, že chabý duelový systém postupovania do samotného vyvrcholenia, účelne priniesol konkurencii väčší výber talentov vo finále ako tomu bolo v Česko Slovensko má talent. To, že šlo o často systém nespravodlivý, nikto nerieši. Napriek rôznorodosti a schopnostiam finalistov, výkon Mareša, Trošku či Mr. GS tlačil celý večer do priemeru, ktorý nezachránili ani hviezdy Karel Gott či Peter Dvorský. Tým sa skôr dostalo nedôstojných momentov, Dvorskému od Suchánkových "fórov" po nutnosť hovoriť celý večer do jeho mikrofónu pri ústach, po úplne opomenutie prítomnosti českej legendy v sále počas prenosu.


Na konci prenosu sa však nechcene za správanie Novy voči Bílej (čítať viac a pozrieť video) "pomstil" práve Peter Dvorský, ktorý odovzdávajúc výhru víťazke Patrícii nechtiac poďakoval za projekt TV Markíza a JOJ (namiesto Nova), čím dostal všetkých do rozpakov. Tie však pohotovo zrušil Mareš, ktorý Dvorskému vytrhol z ruky mikrofón a podal ho víťazke.


Sledujte video



Foto: TV Nova

Video: TV Markíza


1 komentár:

Unknown povedal(a)...

Ako sam prihlasit..?

Zverejnenie komentára