nedeľa 14. novembra 2010

Skvelé 6. semifinále ovládli NH6 a Dae Men. Etnické bariéry prelomila Sabrosa

Predposledné semifinále, po prvýkrát s výborne prepracovanými takmer všetkými vystúpeniami, posunulo ďalej akrobaciu Dae Men a absolútnych víťazov NH6. Na postup však boli viacerí, šou vrcholí.

Predposledné semifinále, po prvýkrát s výborne prepracovanými takmer všetkými vystúpeniami, posunulo ďalej akrobaciu Dae Men a absolútnych víťazov NH6. Na postup však boli viacerí, šou vrcholí.


Pred tým, ako sme mali možnosť vidieť niekoľko exkluzívnych čísel, večer odpálila budúca porotkyňa jarnej šou Jojky a Primy X-factor Marta Jandová so svojou skupinou Die Happy. Pravé rockové vystúpenie správne rozvášnilo publikum a to dávalo o sebe v správnom pomere vedieť počas celého semifinále.


Aj v šiestom rozhodovaní o finálovej zostave sme mali možnosť vidieť úžasnú rôznorodosť, od revival skupiny Queen - Queenie, cez fantastické tanečné vystúpenia detí, hip-hop Jarka a "dospelo kvalitne" odtancované latino vystúpenie Vanesky a Mareka. Nechýbal ani gentleman v podobe kúzelníka pána Kožušníka či výborný hlas a spev s Kristýnou Procházkovou. Nechýbala ani druhá divoká karta, tanečná skupina Phantoms Crew.


Najväčšie divácke sympatie získali najrôznorodejšie a najlepšie vystúpenia, diváci tak zahlasovali, aj podľa slov a reakcií poroty ideálne. Absolútnymi víťazmi sa stali už teraz členovia hip-hopovej komunity, nevidiaci NH6. Rozstrel patril diamantovej Sabrose, ktorá s obrovskou emóciou prelomila etnické bariéry a výnimoční akrobati Dae Men. Tí sa nakoniec dopracovali k dvom hlasom od poroty, keď o ich osude rozhodlo práve možné angažmá v Las Vegas. Posledný rozhodujúci, Jaro Slávik, by totiž bez tejto skutočnosti, len na základe talentu či práve prelomeným bariéram, dal prednosť skôr rómskemu triu. V šou Česko Slovensko má talent však ide aj spomínané angažmá a tak sa do finálovej zostavy pridali NH6 a akrobati Dae Men.


Na budúci týždeň nás čaká vôbec posledné semifinále, počas ktorého skompletizujeme finálovú zostavu. Tá sa v celej svojej podobe predstaví už 28. novembra po 20:00 vo Veľkom finále na Jojke a Prime.


Foto: vysielanie TV Joj

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára