nedeľa 12. septembra 2010

TOP favoriti 3. epizódy: Zábava, kúzla, tanec aj spev

Jojka s Primou naozaj prekvapujú a fantastické čísla nevyčerpala ani po dvoch epizódach. Určiť Top favoritov tretieho pokračovania je naozaj náročné.

Jojka s Primou naozaj prekvapujú a fantastické čísla nevyčerpala ani po dvoch epizódach. Určiť Top favoritov tretieho pokračovania je naozaj náročné.


Podľa reakcií divákov a poroty sa snažíme vytvoriť krátky rebríček najväčších favoritov danej epizódy Česko Slovensko má talent. Podľa nás a vašich reakcií by rebríček 3. dielu vyzeral približne takto :)


Už zajtra vám všetky vystúpenia všetkých účinkujúcich tretieho pokračovania Česko Slovensko má talent prinesieme ako jediní, na jednom mieste, v jednom článku.


TOP 1: Mighty shake – Zastávka - strhujúci tancujúci Matrix

"Utíšte si svojich fanúšikov," takto začal hodnotenie výstúpenia tanečnej skupiny Mighty shake – Zastávka porotca Jan Kraus. Potom len dodal: "Pekné!" Diváci v publiku totiž nechceli prestať kričať. Mohla za to fantastická tanečná choreografia na námet sci- fi filmu Matrix. Tanečníci boli nielen na sekundu zosúladení, ale predviedli aj "bojovú" scénu dobra so zlom. Samozrejmosťou boli aj nápadité kostýmy. Niet divu, že postúpili jednoznačne – dostali 3-krát áno.

TOP 2: Veronika Stýblová - strémovaná skvelá speváčka

Prišla, zaspievala, postúpila... tak by sa dalo hodnotiť vystúpenie iba 16- ročnej študentky Veroniky Stýblovej. Najskôr sa jej síce triasli kolená aj strapce na topánkach, nijako to však neovplyvnilo jej spevácky výkon. „Tak to áno, neskutočný hlas, neskutočný nárez“, zhodnotila jednoznačne Lucie Bílá a pridala aj duplu: „Si výborná!“ A slovami chvály nešetrili ani páni. „Bolo to lepšie ako originál“, dozvedeli sa diváci aj Jara Slávika. „Ja sa z toho prekvapenia ešte preberám“, doplnil Jan Kraus.

TOP 3: F Dur Jazz Band - finále v podobe veľkej kapely

Zoskupenie, ktoré si hovorí F Dur Jazz Band prišlo do Národného divadla v Prahe naoko nenápadne. Hluk narobili až po tom, čo si rozložili svoje nástroje. Ale aký hluk! Skladba od excentrickej speváčky Bjork znela v podaní Zuzky Sapárovej priam geniálne. Výkon ohodnotila Lucie Bílá s nadšením: "Nádherné, nádherné, ja som si to užila. Bolo to sebavedomé a verila som vám to!" Očividne to Jazz Bandu uverilo aj publikum, ktoré mu venovalo standing ovation. A verdikt? Pozrite si video.

TOP 4: Richard Nedvěd - unikátny kúzelník

„Som niečo ako kúzelník“, predstavil sa na úvod 27- ročný Richard Nedvěd. Po balónovej show na kastingu si pripravil dokonalú one – man show. Ako fakír sa živí iba dva roky a v divadle predviedol svoj skutočný talent. Smialo nielen obecenstvo, ale aj tri najdôležitejšie osoby prítomné v divadle, nekompromisná porota. „Podarilo sa vám podarilo na nohy postaviť celé divadlo“, prikývol uznanlivo Jan Kraus. A tlieskala aj Lucie Bíla a Jaro Slávik, považovaný za kata Česko Slovensko má talent. „My, na Slovensku Ťa budeme milovať. Som rád, že som sa toho dožil“, doplnil. Nechajme sa teda prekvapiť, čo po stand – up comedy , ihle v jazyku a ceruze v uchu predvedie Richard v ďalšom kole. Od poroty si vyslúžil jednoznačne trikrát áno!

TOP 5: Tajomní jedineční Křečkovi muži

Na pódium prišli vo veľkom, ale zahalenom štýle. Pod čiernymi habitmi sa síce črtali aj veselšie farby, ale že tanečníci zo zoskupenia Křečkovi muži – T- BASS predvedú až takú show, asi nikto nečakal. Všetko sa však začalo postupne odvíjať... najskôr latinské rytmy, potom americká produkcia, či break – dance. Problém im nerobil ani jeden štýl. 11 mladých mužov predviedlo skutočnú tanečnú show. „Toto je úžasné, technicky dokonalé“, rozplýval sa Jaro Slávik. Naznačovalo to teda, že úspech skutočne budú mať. Po dvoch minútach bol jasný verdikt. „Takto si predstavujem show“, zhodnotila Lucie Bílá. „Je to pekné a vtipné. Čo je vtipné, je dobré. Takže výborné“, doplnil svojich kolegov Jan Kraus. O postupe skupiny Křečkovi – muži – T – BASS tak nebolo pochýb.


Ako by vyzeral rebríček podľa vás? Kto sa vám páčil najviac?


Všetci súťažiaci danej epizódy, celý diel, sledovanosť a informácie o súťažiacich len u nás v Epizódy ČSMT. Viac o 3. epizóde Česko Slovensko má talent nájdete tu.


Texty sú prebrané zo stránky csmatalent.tv

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára