pondelok 20. septembra 2010

Sledovanosť ČR: ČSMT porazilo Talentmaniu, ČT víťazom večera! (aktualizácia o 15-54)

Včerajší televízny súboj bol opäť zaujímavý. Aj tento týždeň sa medzi českými televíziami menilo poradie. Štvrtý diel Česko Slovensko má talent opäť porazil konkurečnú show Talentmaniu, ktorá u divákov v Českej republike tvrdo prepadla! Víťazom večera však bola Česká televízia s filmom Bathory. Aktualizácia o 15-54 ČSMT.

Včerajší televízny súboj patril opäť medzi tie zaujímavejšie. Aj tento týždeň sa medzi českými televíziami menilo poradie. Štvrtý diel Česko Slovensko má talent opäť porazil konkurečnú show Talentmaniu, ktorá u divákov v Českej republike tvrdo prepadla! Víťazom večera však bola Česká televízia s filmom Bathory.


Talentami nabitú štvrtú epizódu ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT sledovalo v cieľovej skupine D15+ priemerne 27 % divákov, ktorí mali v tú dobu zapnutú televíziu. Talentmania zažila ďalší pád nadol, podiel 22% je pre Novu katastrofou. Česká televízia má dôvod na radosť, nedeľný film Bathory si zvolilo najviac divákov a podiel 29,75% jej stačilo na víťazstvo večera.


V cieľovej skupine 15-54 Prima prekonala s Česko Slovensko má talent 30 percentný podiel, získala 30,83 % a stala sa lídrom na trhu, Nova tvrdo prepadla s 20,65%-tým podielom.


Foto: online-telka.sk

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára