streda 29. septembra 2010

Škandál: Súťažiaci postúpil v Česko Slovensko má talent aj v Talentmanii!

Súťažiaci Jiří Dočekal, ktorého sme mali možnosť vidieť v poslednom, piatom zostrihu divadiel Česko Slovensko má talent, sa nielenže predvádzal so svojim imitátorským vystúpením v oboch šou, dokonca v každej postúpil! Čo bude ďalej?

Súťažiaci Jiří Dočekal, ktorého sme mali možnosť vidieť v poslednom, piatom zostrihu divadiel Česko Slovensko má talent, sa nielenže predvádzal so svojim imitátorským vystúpením v oboch šou, dokonca v každej postúpil!


Súťažiaci, ktorí sa rozhodli ukázať v oboch šou je čoraz viac, takáto situácia však zatiaľ ešte nenastala. Doteraz sa totižto obidvoch projektov zúčastňovali súťažiaci, ktorí neboli talentovaní, ale mali potrebu sa predvádzať. Jiří Dočekal však postúpil rovno v oboch šou, aj keď jeho imitáciu zvierat, hmyzu či dopravných prostriedkov by snáď zvládla väčšina ľudí.


Čas.sk, ktorý informáciu priniesol, sa pýtal v televízii Markíza, či vedia o tejto situácii a ako ju budú riešiť. A Markíza v tom má zdá sa jasno! „Podľa našich informácií sa pán Dočkal rozhodol z konkurenčného projektu odstúpiť,“ povedala hovorkyňa Markízy Oľga Dúbravská. Dôvodom však má byť neistý osud Dočekala v Česko Slovensko má talent, pretože narozdiel od Talentmanie, v Česko Slovensko má talent do semifinále postúpiť nemusí. Talentmania, naopak, berie prakticky všetko.


Televízia Joj nám poskytla takéto stanovisko. "Odstúpenie zo súťaže rieši zmluva, ktorú podpísal - budeme postupovať podľa tejto zmluvy," vyjadril sa hovorca Jojky, Jozef Gogola. Odstúpenie zo súťaže, zdá sa, nemusí byť tak jednoduché, ako sa pán Dočekal nazdával. Ako sa situácia nakoniec vyvinie budeme sledovať a správu aktualizovať.


Sledujte vystúpenie Jiřího Dočekala v Česko Slovensko má talent



Foto: Čas.sk

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára