pondelok 6. septembra 2010

Mojsejová aj dnes na Jojke! Vytlačí reprízu Česko Slovensko má talent

Veľký úspech otvorenej reakcie Nory Mojsejovej na šou Kapor na torte, využije Jojka ešte raz a odvysiela ju dnes po 22:00. V nezostrihanej podobe!

Veľký úspech otvorenej reakcie Nory Mojsejovej na šou Kapor na torte, využije Jojka ešte raz a odvysiela ju dnes po 22:00.


Nora Mojsejová dostane na Jojke dvojitý priestor, aby sa vyjadrila k tomu, čo sa dialo v šou Kapor na torte hlavne počas jej neprítomnosti, ale aj počas prvého dňa tejto relácie, kedy sa varilo u nej. TV Joj sa rozhodla využiť obľubu slovenských divákov o jej názory, povedané "bez servítky".


Narozdiel od piatočnej verzie, dnes sa po 22:00 má na obrazovky dostať nezostrihaná verzia jej komentáru. Po desiatej sa môžu odvysielať aj tie najpikantnejšie vyjadrenia, ktoré sa možno v piatok nemohli po deviatej dostať na obraz!


Jojka tak odsunie jednorázovo plánovanú reprízu Česko Slovensko má talent na 22:00 o polhodinu neskôr. Už o týždeň by sa mal vrátiť seriál Mafstory a repríza talentovej šou pôjde stabilne o 23:15. Joj pravdepodobne zároveň vyskúša zadarmo oslabiť štart dvoch ťažiskových relácií Markízy, Nočných Televíznych novín a Adely šou, talkshow porotkyne Talentmanie, Adely Banášovej. Relácie sú nasadené práve na čas od 22:00.


Foto: iprima.cz

1 komentár:

Unknown povedal(a)...

Prestaňte nám pchať tú pizdu!!!

Zverejnenie komentára