nedeľa 26. septembra 2010

5. diel ČSMT: Adela a Sajfa v Česko Slovensko má talent! (aktualizácia)

Dnes sa na obrazovkách Jojky a Primy poslednýkrát predstavia desiatky talentov z divadelných kastingov. Dnes nás okrem iných prekvapí aj nečakaná dvojica na talentovanej scéne, Adela a Sajfa! Aktualizácia!

Záver posledného kastingového dielu Česko Slovensko má talent nakoniec prezradil, že na scéne sa predstavil skutočný Sajfa a žiadny Peter ako uvádzali médiá :) Táto skutočnosť však nemohla byť dopredu prezradená. Moderátor Jojky si tak opäť urobil malú šou vo vlastnej réžii, v ktorej bol hlavnou postavou :)




Pôvodná správa

Adela a Sajfa v Česko Slovensko má talent!

Dnes sa na obrazovkách Jojky a Primy poslednýkrát predstavia desiatky talentov z divadelných kastingov. Dnes nás okrem iných prekvapí aj nečakaná dvojica na talentovanej scéne, Adela a Sajfa!


Imitátorov nikdy nie je dosť a to platí aj pre talentové súťaže. V tej najsledovanejšej sme mali možnosť vidieť už rôzne imitátorské čísla, avšak Adelu a Sajfu nikto na scéne nečakal. Skutočnými menami Táňa a Peter sa posnažili pred porotou predviesť čo najlepší výkon, dokonca s prísľubom, že ako moderátori sú lepší, ako známa dvojica.


Hlavne Petrova podoba so Sajfom bola zarážajúca, porotca Jaro Slávik nedovolil dvojici začať s vystúpením, kým si "Sajfa" nezložil slnečné okuliare, aby sa mohol presvedčiť, že nejde o skutočného moderátora. Ako ich vystúpenie dopadlo uvidíme už dnes po 20:00 na Jojke a Prime. Informácie priniesol portál Aktuality.sk.


Foto: Aktuality.sk

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára